Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A squid game miért ennyire...

A squid game miért ennyire népszerű?

Figyelt kérdés

dec. 30. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Jó a története. Jó kis fordulatok is vannak benne. Illetve tükörképet is mutat milyen egy elcseszett világban élünk. Nagyjából ezek miatt népszerű
dec. 30. 16:45
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Én azért kedvelem, mert - bár sokan csak értelmetlen gyilkolászós sorozatnak tarták - meggyőződésem, hogy a sorozat igaz történeten alapul. Úgy értem, hogy szerintem a sorozatban lévő dolgok a valóságban is simán megtörténnek: ahogy az ókorban a gladiátorharcok, a középkorban a nyilvános kivégzések, úgy napjainkban is élvezettel nézheti tehetős emberek egy csoportja azt, ahogy nincstelen emberek a meggazdagodás reményében halomra öldösik egymást. A világ elől nyilván elrejtik az ilyesmi "szórakozást", de lehetségesnek tartom, hogy a hatóságok még tudnak is az ilyen játékokról, csak nem tesznek semmit ellene, mert a milliárdos nézők zsebreteszik őket pénzzel, illetve a játékban jópár bűnöző is likvidálásra kerül, így mindenki jól is jár vele, ha a valóságban is megrendezésre kerülne ez a játék.
dec. 30. 17:30
 3/6 A kérdező kommentje:
De a párbeszédek nem olyanok benne mintha valami óvodás csoport írta volna?
dec. 30. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
33%

#2: „A világ elől nyilván elrejtik az ilyesmi szórakozást...”

Aham, Epstein privát szigetén is milyen ügyesen sikerült titokban tartani a vipek szexkalandjait. Ja, mégse.

dec. 30. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

3#

A koreai nyelvnek ilyen a maga kis stílusa, a magyarba a jelentését kifogástalanul áthozták, de ezt a koreai stílust nem adja át semmilyen magyar fordítás, legalábbis közel nem olyan jól, mint az eredeti nyelven. Én pont ezért koreai nyelven magyar felirattal néztem.

dec. 30. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Fogalmam sincs, miről beszélsz, de biztos igazad van.
tegnapelőtt 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!