Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tetszik nektek a Squid...

Hogy tetszik nektek a Squid Game 2. évada (spoilerek lehetségesek)?

Figyelt kérdés
Nekem kissé komolytalannak tűnt az egész, leszámítva a végén lévő lövöldözést. A játékosok közül nem igazán találok annyira szadista alakot, mint az 1. részben. Az a lila-rózsaszínes hajú rapper fickó is inkább szánnivaló volt, mintsem visszataszító, vagy félelemkeltő.

tegnap 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:

Még csak 3 részt láttam, de eddig csalódás. Persze biztos az is benne van, hogy az első éved nagyon jó volt és magasra tette a mércét meg még reménykedem, hogy beindul, de 3 rész után akkor se akarom azt érezni, hogy unalmas és kiszámítható. Az még egy dolog, hogy pl. az első játék ugyanaz volt, de az a szavazás... Nem lehetett izgulni, hogy vajon mi lesz a végeredménye, mert teljesen egyértelmű volt. Ráadásul kicsit sem életszerű. Nem tudom komolyan venni.

Eddig semmi nincs meg abból, amit az első évad adott. De nem akarom ilyen gyorsan leírni, még lehet jó ez is.

tegnap 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha legalább befejezték volna a játékot, nem lett volna rossz évad. Ez a lezárás semmilyen volt, így nem szabadott volna vége legyen. 7 részre kellett 3 év? 😳 Amúgy az ilyen storykban az az idegesítő, hogy a főszereplő mindig szent és sérthetetlen. 😅 Az Alice in Borderland-ben is ugyanez van. Kicsit túltolták ezt a plot armort, hogy egy tucat katona lövöldözik rá az utolsó részben, és "csak egy golyó súrolta". Ugyanmááár.
tegnap 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!