Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az lehetseges hogy nem tudom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetseges hogy nem tudom mit erzek?

Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliba aki sokat nez engem és ram köszönt párszor.. megmondom őszintén mikor elkezdett nezni azóta tetszik kicsit vagy nem tudom mi ez. Lehet csak azért erzem hogy tetszik mert néz engem? Veletek volt már hasonló? Már 2 napja csak ő jár a fejembe...

2019. dec. 5. 14:26
 1/4 anonim válasza:

volt persze.

valamiert o jar a fejedben 2 napja..ezt csak te tudhatod mit érzel .

2019. dec. 5. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess egyet vele ha tetszik😀
2019. dec. 5. 22:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy velem is gyakran van olyan hogy meglátok egy szép lányt és ha egy párszor összetalálkozik a tekintetünk utána egy csomót gondolok rá, szóval ez afféle vonzalom, ha tetszik jelöld be facebookon vagy beszélgess vele.
2019. dec. 5. 23:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Megvan Facen meg instan is már írogattam vele 2x de én írtam ra mindig és nem akarok neki irni mert felek hogy nyomulósnak fog hinni
2019. dec. 6. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!