Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha a Squid Game-ben játszanál...

Ha a Squid Game-ben játszanál te is, nagyjából milyen összegnél szavaznál úgy, hogy megállsz és elviszed a pénzt?

Figyelt kérdés
Ha például 45.6 milliárd ft lenne a maximum nyeremény.

dec. 27. 01:40
 1/8 A kérdező kommentje:
*4.56 milliárd
dec. 27. 01:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván kényszer hatására kerülne oda az ember.Mert önként csak pszichopaták jelentkeznének ilyen ökörségre.Így amint lehet azonnal eltűnnék onnan.Tehát nulla forintnál.Kellene a francnak az a véres pénz.Nem szórakoztatnám az unatkozó,elmebeteg milliárdosokat.
dec. 27. 08:49
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
100 millió körül, úgy 4 játék után. Addig zsebpénzt se kapnék, szóval vagyok végig!
dec. 27. 14:21
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Egyáltalán nem valóságszerű hogy van olyan idióta, aki egy ilyen játékban részt akar venni. Már persze az első forduló után. Mondjuk eleve hülyének kell lenned ahhoz hogy egy ilyen kétes ügybe belemenj. De aki az első forduló után igennel szavazott hát ez tényleg nem normális. Komolyan nem tudom elképzelni hogy a való életben vannak ennyire hülyék. Most nézem a második évadot. Most van a második játék, na azon kb. lehetetlen túljutni
dec. 28. 13:35
 5/8 PMC Wagner ***** válasza:
100%
#4 Annyira nem az. Elkeseredett emberek elég sok mindenre képesek. 20 éve volt egy ilyen amerikai srác aki aprópénzért csináltatott meg dolgokat hajléktalanokkal.és videosorozatot készített (Bumfights) . tömegverekedések, csontörések stb-k voltak. volt amellik az összes fogát kihúzta 20 dolcsiért egy fogóval. 27 haláleset történt.
dec. 28. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
50 milla mar eleg lenne
dec. 29. 00:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5 hat én pont súlyosan depressziós vagyok most és nagyon le vagyok égve...

ettől függetlenül ha 10 milliárdot ajánlanának fel, akkor sem mennek ha van rá esély hogy fejbelőnek...

annyira nevetséges volt nézni hogy ennyien tovább akartak menni miközben csak a szerencsén múlik hogy meghalsz vagy sem.. ráadásul hogy.

A valóságban az első kor után mindenki ment volna haza...

dec. 29. 03:40
 8/8 anonim válasza:
Első kör után go home, akkor is, ha csak egymillió forintot kapok. De amúgy nekem 50 millió elég lenne, abból már tudok lakást venni (akár hitellel).
dec. 29. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!