Létezik magyar nyelvű Avatar: Aang legendája DVD?
Lehetséges. Sajnos már évek óta alig adnak ki lemezeket, a Disney egész pontosan 6 éve nem ad már ki, amivel elsők voltak akik leálltak vele. Az évek során lassan de biztosan követte a többi stúdió is.
Most felmentem a legnagyobb magyar DVD webshopba és az újdonságok kategória első négy oldalán csupán két idei filmet találtam, mindkettő import, angol hanggal és felirattal.
Persze érthető, mert a DVD és a BD is elavult, ezzel mind egyetértünk. De mi van helyette? Mert én nem látok semmit. Sokan mondják: Streaming... Mutassanak egyet, ahol egyszer kifizetem a filmet, aztán örökre az enyém (vagyis amíg meg nem semmisül a hordozó, ezesetben a digitális tartalom), amit korlátozás nélkül bármilyen eszközön lejátszjatok (ahogy a DVD is működik minden lejátszóban). Egy ilyet se látni, ahol egy DVD áráért megvehetem a filmet letöltés formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!