Az Avatár: Aang legendájában miért változott meg Sokka magyar szinkron hangja?
Figyelt kérdés
Régen nagyon sokat néztem az avatárt amikor még ment a tv-ben és rengetegszer láttam az összes részt. Most újra elkeztdem végignézni az egészet. Már jóval régebben kiszúrtam, hogy Sokka szinkronja megváltozott a 3. évad közepe fele (asszem 10. epizód). Mi lett az előző hanggal? magától lépett ki?2020. aug. 17. 22:53
1/2 Üzenek ha kell :) válasza:
Szerintem kilépett, én is ezt a választ keresem, mivel újra kezdtem nézni az avatárt.
2/2 Lynmei válasza:
Úgy tudom hogy az első szinkron színésznek, Bódy Gergelynek autóbalesete volt és egy ideig nem tudott dolgozni, emiatt vette át a helyét Kováts Dániel (aki azóta már nem dolgozik szinkron színészként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!