Melyik filmet lattad eloszor digitalis formaban? (AVI;MPG;RM...stb)
Figyelt kérdés
Nekem a diszkópatkányok volt az elso.ma 14:23
1/6 anonim válasza:
Harry Potter és a Titkok Kamrája
Eredeti DVD lemezen, az is digitális
2/6 A kérdező kommentje:
igen, ugy ertettem,hogy minden ami nem VHS
ma 14:40
4/6 anonim válasza:
A Disney féle Atlantisz - Az elveszett birodalom. Valami promóciós nyereményjátékon nyertem meg DVD-n, de még nem volt mivel lejátszanom, aztán kb. 1 évre rá lett számítógépünk, akkor néztem meg valamikor 2002-ben.
6/6 Hintalow válasza:
Fuh, a normál filmek közül nem emlékszem, ami megmaradt nagyon, hogy a Ninja Scroll c. anime movie-t nézem otthon a gépen cirka 99-2000 körül, olyan felbontásban, ami egy 8-10 éves telefonon is gagyi lenne már ma. Asszem ogg kiterjesztésű volt, és persze a kisöcsém éppen akkor nyitott be, amikor a földesúr b@ssza benne az egyik ágyasát állatias módon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!