Miért nem érti senki Thanos-t?
Úgy érzem, senki nem érti meg Thanos-t. Sem mint karaktert, sem mint érző lényt.
Sokan csak arra fókuszálnak, hogy jaj a kesztyű, a kesztyű, meg jaj a gyerekeivel de gonosz. Először is, mondhattok amit akartok de magához képest szerintem egész jól szülősködik. Nem mondom hogy jó apuka, sőt, szóval megértem, hogy a gyerekei traumatizálva vannak. Viszont gondolkodjunk egy kicsit, Thanost kiskorában az anyja akarta megölni, az összes barátja meghalt kicsiként, mikor fel akarta adni az ölést, belekényszerítették; ő azt tanulta meg, hogy ölni, harcolni a megoldás. Ez egy téves elmélet, nyilván, de ő ezt tudja. A gyerekeinek szimplán azt próbálja megtanítani, ami szerinte segíteni fogja őket az életben. Én nem látom ezt szívtelennek, sőt, szerintem igenis szeretetből teszi.
Másodszor: Kit érdekel a kesztyű? Esküszöm, csak erről bírnak az emberek beszélni. Megnéznek 3 Marvel filmet, és azt hiszik hogy ők jaj de értik a Thanos-t. Hát rohadtul nem. A kesztyű MESSZE nem a legérdekesebb dolog a Thanosban. Olvastak bármyilen képregényt? Belegondolnak a dolgokba az ő szemszögéből? Nem. Ők látnak egy szexi, zöld csajt, és mindent vakon elhisznek neki. Nyilván, valós a csaj megélése, és fontos a traumája... Viszont!!! Nagyon elegem van, hogy mindenki a Thanos halálát kívánja. Miért??? Te nem vétettél hibákat? Te tökéletes vagy? Egyikőjük sem jobb Thanosnál, sőt. Thanosban van kecsesség. Önkontroll. Erő. Ők csak utálkozni és ítélkezni képesek. Nagyon unom. Komolyan, ahány ember őszintén gyűlöli a Thanost, az már beteg.
De mikor viccből csinálják, az még rosszabb... Hányszor kell még meghallgassam, hogy "szőlő arc"???? Ez vicces?? Ezen nevetnem kéne???? Mikor az emberek azzal szórakoznak, hogy milyen taszító a Thanos, és soha nem bírnának rá romantikus szemmel nézni, egy részem meghal. Mert az a baj hogy megértem!!! A sok kisgyerek aki csak a filmeket látta, PERSZE HOGY NEM FOGJA SZERETNI A THANOST!!! De ha ránézel egy RENDES rajzra,,, máris meglátod hogy nála szexibb lény kevés van a világon. És nagyon felb4sz hogy egyesek csak félvárról veszik ezt az egészet. Hogy ők ezt humorosnak tartják. Hogy egy karaktert konkrétan elb4sztak mert egy k1b4szott modelt nem bírtak rendesen megcsinálni a filmhez. Annyira annyira unom. Hogy senki nem tiszteli. Ha meglátnák, persze ott f0snák össze magukat. De a gép mögül könnyű gyűlölközni, hogy mekkora "hülye" a Thanos. Annyira szomorú. Hogy bele nem gondolnak semmibe. Komolyan nem vesznek semmit.
Azt el tudnám fogadni, ha szimplán nem bírnák. Van karakter, akit én sem szeretek, néha ok nélkül! Ez okés. De mikor átmennek fröcsögős, utálkozós, AGRESSZÍV módba, azt már nem tudom jó néven venni. Mert senkinek nincs joga ilyet mondani Thanosról.
Ha utálod Thanost, mondd már el miért. Mert megőrülök ennyi id1óta mellett, akik ok nélkül, birkaszellemből gyűlölköznek. És ne csak a filmes megjelenéséről beszéljünk.
Azt hittem, itt a csettintés morális hátteréről lesz szó, hogy etikus-e eltüntetni a nép felét, hogy a másik felének jó (?) legyen.
Általában ez szokott a Thanos körüli vita tárgya lenni, hogy ő csak egy meg nem értett szociológus/társadalommérnök akármi volt, aki alapvetően jót akart a világnak.
Félreértett? Igen.
Szegénykémet egész gyerekkorában nem bírták rendesen szeretni. Anyja megakarta ölni, apja le se szarta. A barátjai meghaltak. Konkrétan annyira magányos volt, hogy egy olyan csaj után ment aki a rosszra bíztatta és csesztette folyton (mint kiderül, a Halál). Nem csoda hogy rengeteg komplekszusa van.
Viszont épp emiatt nem akarta a legjobbat a világnak. Talán egy bizonyos szinten, -szereti az élőlényeket tesztelni, ha több ideig élnek az emberek, több ideje van tesztelni- de alapvetően nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!