Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a neve a sorozatnak?

Mi a neve a sorozatnak?

Figyelt kérdés

-régebben el kezdtem nézni egy sorozatot,de hiába próbáltam nem tudom vissza keresni.

-első pár részt kb 3-mat néztem meg. az első 2 rész fent volt magyarul de a többit youtube-on néztem meg angol felirattal.

(3-4 részből ennyire emlékszek)

-középiskola első napján az új osztály qa könyveket veszi át ahol az eggyik gyerek el késik (egy fiu)tipik rideg magának való srác aki egész nap a számítógépe előtt ül.de a végén meg érkezik és átveszi a könyveit

-az első informatika órán a főszerepélő lány beszélget az órán ,mire a tanár észre veszi ezért tesz fel neki egy kérdést,amire a lány hibátlanul válaszol és ki választják kis tanárnak

-osztály felelőst választanak, kb 3-4 ember akar az lenni az osztályból de végül a főszereplő bff.e lett az aki nyilván a főszereplő lányt válassza ki segédjének,akiknek fő feladatuk h minden osztálytársukat rendesen bejárassák az iskolába másnap az osztályból 2 diák nm jelenik meg ezért valahogy eldöntik h ki kiért menjen a főszereplőnek nyílván a rideg fiú jutott, és meg próbálja meg keresni amikor megtalálta egy terasz/kis tető terasz szerűségen a fiu kizarta a lányt de a lánynak bent maradt a telefonja ezért nem távozott a rácstól,reggel a fiú fell áll a leptopjától és iskolába indul mikor meglátja h a lány elaludt a rácsnál ,a fiú rá teríti a kabátját majd elmegy az iskolába,

-az osztálynak van egy informatikai feladata amit ell kell végezniuk de senki sem tudja ezert az osztály azt találta ki h a lányt megkérik h menjen el a fiuhoz és kérjen segitseget ,a lány nagynehezen elfogadja majd elmegy a fiuhoz aki nem akar neki segiteni , nagynehezen ugy latszik h beleegyezik,de igazábol gy virust telepit a laptopjára és használhatatlan lessz. a lány elvitte az igazgatóhoz,profi programozokhoz de senkki nem tudta megcsinálni.

--köszi ha elolvastad,elég hosszura sikeredett...😅ha esetleg valakinek van tippe akkor irja meg nekem,előre is köszönöm <33--

#sorozat #kdrama/cdrama #hard boy and cute girl
dec. 1. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
A love so beautiful esetleg?
dec. 1. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem az, amit az 1-es írt, akkor:

1. Az egyenruhájuk hogy nézett ki?

2. Milyen telefonja volt a csajnak?

(A sorozat készítésének idejéről adhat infot.)

3. Műfaja "romantikus"?

dec. 1. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Lighter and Princess (2022)?

[link]

[link]

[link]

dec. 4. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:
igen ez lessz az, köszönöm :D
dec. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!