Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A S.E.R.E.G. c. sorozatnak mi...

A S.E.R.E.G. c. sorozatnak mi az értelme? Nem inkább egy B.É.K.E. sorozatra lenne szükség csupa pacifista, újhippi karakterrel?

Figyelt kérdés

Az országban jelenleg is háborús vészhelyzet van, rettegünk a háborútól. Erre bedobnak egy háborút népszerűsítő műsort. De mi a béke pártján állunk és elítéljük a háborút, a magyar nem katonanemzet, hanem pacifista nemzet.

Mi ez a sorozat? Miért nem lehet inkább pozitív, háborúellenes üzeneteket közvetíteni?

#háború #félelem #rettegés #béke #S.E.R.E.G. #Magyar Nemzeti Filmintézet
nov. 11. 18:30
 1/3 PMC Wagner ***** válasza:
73%
Nem néztem bele, de nem értem miért kell mindenbe aktuálpolitikát látni
nov. 12. 00:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Rengeteg háború ellenes film készült,született július 4.,johnny háborúba megy,rambo,szakasz, változott valami?a sok féleszűnek annyi jön le hogy rambo kemény,gyilkos vadállat.Meg szép a kése.
nov. 12. 14:27
 3/3 anonim ***** válasza:
53%
Csak az első két részt bírtam, de nyilván (legalábbis részben) az, hogy menjenek legalább tartalékos katonának. Amúgy baromságot írtál, már bocs, mert nem sokan szeretnének háborúzni, de adódhat olyan helyzet, amikor nincs más választás, akkor viszont kellenek a katonák, és a technika. Most "lettünk" hirtelen pacifista nemzet 2022-ben, azelőtt erről szó sem volt.
nov. 29. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!