Melyik lehetett ez a (bankrabló nőkről szóló) film?
Figyelt kérdés
Még gyerekkoromban láttam ezt a filmet, nem sokra emlékszem belőle, csak arra, hogy nagyon tetszett. olyan 40 évvel ezelőtt lehetett, szóval 80-as, max a 90-es években volt a magyar tévében!
Nők fogtak össze benne, és kiraboltak egy bankot, azt vallották a rnedőrségnek, hogy bankrablók tették. Az egyikük talán meg is halt valahogy... és az egyik nő emlékeim szerint meleg volt.
Tudom, hogy nem sok, de hátha valakinek beugrik, nagyon szeretném megnézni ezt a filmet. Köszönöm!
tegnapelőtt 12:46
1/3 anonim válasza:
Nem lehet hogy az Özvegyek c. sorozatra gondolsz? Az ment valamikor a 80-as években, még gyerekekként láttam én is. Azt tudom hogy a férj által voltak átverve valahogy, és Liam Nesson és Melissa McCarthy-val készült pár éve egy remake belőle. A sorozatban az egyik nő meghalt, ha jól emlékszem elütötte egy autó...
2/3 anonim válasza:
A nagy dobás (Set If Off, 1996)?
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, A nagy dobás lesz az!
tegnapelőtt 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!