Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik horror film lehetett ez?

Melyik horror film lehetett ez?

Figyelt kérdés
A film lényege, hogy egy fiatalkorú lányt megszáll a Sátán és elkezd fura dolgokat művelni. A házban manipulál dolgokat, szekrénybe átjárókat rak más dimenziókba. Megerőszakolja, bántalmazza, majd megöli az egész családját és az orvost is, aki látogatja. A rendőröket, akik betörnek a házba, szintén megöli. Végül a lányból egy pap űzi ki a gonoszt, azonban nem gyógyul meg. Pszichiátriára kerül, ahol egy ajtó mögött igazi angyalok várják. HBO Max-on láttam pár évvel ezelőtt és nem találom sajna. Akinek van ötlete írjon! Köszi!

2024. máj. 27. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Verónica (2017)?

[link]

2024. máj. 28. 18:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Sajna nem... De köszi azért.

Szerintem a főszereplő lány hajszíne barna volt. Megváltoztatta a közelébe merészkedő emberek tudatát. Mindenkit és mindent szexuálisan bántalmazott. A film egy falu, egy nagy faházában játszódik. Szerintem a film nem amerikai vagy angol volt. Emlékszem, a Sátánt a filmben végig emlegették. Még arra is emlékszem, hogy a pszichiátria nem egy szokásos kórház volt, hanem valami különleges "Illuminátus" kórház... ahol az angyalok kezelték a lányt a továbbiakban...

2024. máj. 30. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!