Van olyan, akinek a Terminátor 1 jobban tetszik, mint a 2?
Figyelt kérdés
Tudom, a rajongók körében és nagyjából mindenkinek jobban tetszik a második rész, de az első résznek a sötét hangulata nagyon megfogott. Szinte horror filmnek is elmenne. A jövőt ábrázoló jelenetek is nagyon jól meg vannak csinálva. Mint film, tényleg jobb a 2, sokkal összetettebb forgatókönyv, látszik, hogy több pénzből csinálták, de az első rész nekem az etalon. Ha jól tudom, csak egy B kategóriás filmnek készült.nov. 14. 14:08
A kérdező szavazást indított:
Nekem is az első rész tetszik a legjobban
A második rész jobban tetszik
14 szavazat
1/8 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik. Scchwarzinak is jobban àll a gonosz szerep szerintem
2/8 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszik a hangulata az első résznek. Szerintem az 1,2-n kívül semelyiket nem kellett volna megcsinálni, egyedül a megváltást, de teljesen más stílusban. Én ott két részre osztottam volna. Az egyik a skynet és John Connor felemelkedéséről szólna, a másik rész meg a gépek és emberek közti csatáról és úgy lenne vége a filmnek, hogy a skynet visszaküldi 1984-be a terminátort, John Connor meg Kyle Reese-t küldi vissza.
3/8 anonim válasza:
Igen, az első egyértelműen egy túlélő horrorhoz áll közel, a második inkább egy családi akciófilm az átlagosnál jobb gyerekszereplővel.
4/8 benhur1959 válasza:
Jobb az egy,de kameron aztmondta idejétmúlt....nyilván vannak benne dolgok,gyenge nő,erős férfi megvédi,komoly nem nevető férfiak ami már 91 be gáz volt
5/8 benhur1959 válasza:
Holivúd szégyene hogy 6 millióból kellett leforgatni az 1 et
6/8 PMC Wagner válasza:
Szerintem mind a kettő zseniális. Én először a kettest láttam és nagyon tetszett csak évekkel később láttam az egyest és meglepődtem mennyire más az egész és egy horror filmet néztem. (gyerek voltam még, kimondottan félelmetes volt)
nekem a hármassal sem volt bajom szerintem simán nézhető . de az utánuk következők már nem tetszettek nekem.
7/8 benhur1959 válasza:
A 3 ba már öreg volt arni saját magát parodizálta a szemüveggel,a női terminator meg...biztos kifényesítette a rendező nyeles tojását
8/8 anonim válasza:
Én most nézek vissza részeket a 84esből, naponta többször (ugye most volt 40 éves a film)... Be kell vallanom, hogy imádom :) legeleje, amikor "nice night for a walk", Reese amikor leüvölti Sarah fejét, Silbermanes részek. És még továbbiak... Egy igazi kult film.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!