Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Terminator filmekbe a...

A Terminator filmekbe a T-3000 modell, vagyis a John Connor terminator a legerősebb?

Figyelt kérdés
Okè ott van a T-5000 is de azt nem láttuk harcolni, na meg ott a Rev 9 is a Dark Fatebe. De a T-3000 a Skynet keze által létrehozott első osztályú terminator volt. A Rev 9 meg csak egy olyan tömeggyártott modell mint amilyen a TX. Persze a TX is sokkal erősebb mint a T-800 vagy T-1000. A Rev 9 meg elvileg ennél fejlettebb, de jobb modell lenne mint a T-3000?

#film #T-3000 #Rev 9
nov. 9. 14:33
 1/2 PMC Wagner ***** válasza:
100%
nem igazán van bemutatva az hogy fizikailag erősebb lenne az egyik modell a másiknál. Szerintem a legérdekesebb az a T-1000 es volt, azt valahogy nem tudták uberelni az alkotók
nov. 9. 23:06
 2/2 anonim ***** válasza:

A TX hogy lenne már erősebb, mint a T-1000-res?

Egyébként a készítők szerintem nagyon túltolták ezt a terminátor evolúciót. Ilyenek ellen semmi esélye nincs az embereknek, mint a Rev9 meg a T-3000.

Ha lenne a T-1000-ből pár száz minden gond nélkül likvidálnák a megmaradt emberiséget.

Legerősebb meg a franc se tudja.

Oké azt találsz ki, amit akarsz kreatívként, de szerintem már a T-1000-res is túl erős.

Legyen a TOK715 vagy T-900 nem tudom a pontos nevét, azért mert ő néz ki a legjobban :D

nov. 11. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!