Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mitől olyan érdekes, felkapott...

Kedves Vezető kérdése:

Mitől olyan érdekes, felkapott manapság a Terminator 1 ből (talán kimaradt, ha igen, akkor mi van🤷) Linda Hamilton os kép ?

Figyelt kérdés

Naponta ha nem látom 10x, 1x sem.

[link]

Rohadt unalmas, és ugye kikerülni sem lehet,legalább 1500 tiltott oldalnál járok😁

szept. 13. 20:06
 1/5 A kérdező kommentje:
*Meg ha Be-Tag elem hogy Terminator, miért nem jelenik meg ? De ez mindegy is..😁
szept. 13. 20:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem értem, meg ugyan úgy unom.
szept. 13. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Sosem láttam.

Amúgy minek nézegeted?

Ha szbe jön veled gorgess tovább és ennyi.

szept. 13. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Én sem láttam soha.

Itt még jó csaj volt Linda Hamilton, reggelig tolnám, ha ma is így nézne ki.

szept. 13. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ez nem kimaradt jelenet - legalább is, én láttam -, ha máshol nem, a rendezői változatban. Ebben a képben az a poén, hogy Sarah Connor (as Linda Hamilton) épp Kyle Reese-sel (Michael Biehn) szexel. (cowgirl pozícióban)

Talán emiatt tolhatják a képet folyton eléd (vagy mások elé), mert aki érti, hogy mi az összefüggés, annak poén.

szept. 20. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!