Vandamme573 kérdése:
Hogyan lehetne hozzá jutni a sima Dragon ball első 12 részének magyar szinkronjához? Egyszerűen nem hiszem el hogy senki birtokában sincs,ncorera is felrakta valaki az RTL klubos VHS ripjét és érdekes hogy hiányos
Figyelt kérdés
jan. 7. 15:58
1/9 anonim válasza:
Szimplán fel kell venned a kapcsolatot valakivel, aki rögzítette az adásokat, és el kell tőle kérned, majd digitalizálás és a hangot rávágod egy jobb minőségű videóanyagra. Ilyen egyszerű.
2/9 A kérdező kommentje:
Kedves anonim!
Köszönöm szépen a hozzászólásod,esetleg te ismersz ilyen személyt aki ezt meg tette?
Vagy tudsz esetleg tanácsot adni, hogy hol találok ilyen személyt, vagy hol érdemes keresgélni?
jan. 8. 17:07
3/9 anonim válasza:
Magyarország területén belül kezdj el házalni, hátha valaki pozitív választ fog adni. Esetleg a történelmi Magyarország területein is kérdezősködhetsz, ahol a magyarok laknak többségben.
4/9 A kérdező kommentje:
Erre magamtól is rá jöttem,de több millió emberről beszélünk...Az a meglátásom, hogy te biztos tudsz ebben segíteni,vagy tévednék talán...?
Mindennek meg van az ára tisztába vagyok vele.
jan. 9. 11:23
5/9 anonim válasza:
Hát a kutatómunka az ilyen, sok időt és pénzt igényel. Abban tudtam segíteni, hogy hogy is kéne kezdeni, a többi már rajtad múlik.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget 😎
Nem is került olyan sok időmbe, és még pénzt se kellett ért adnom, és sikerrel jártam megvan a sima Dragon ball első 12 részének teljes magyar szinkron hang anyaga 😎😎😎
Már csak a digitalizálás és vágás. Szép napot kívánok.
jan. 10. 07:30
8/9 anonim válasza:
Én pont most kezdtem el nézni és vágatlan japán összeillesztés ellenére a hiány engem is zavar.
35/F
9/9 anonim válasza:
Hogy sikerült megszerezned? Én is megkaphatnám valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!