Titeket is zavarnak a rövid évadok?
Nekem hiányoznak a 20 részes évadok. Én mindig az érdekes karakterek miatt szerettem a sorozatok, de ezekben a rövidített sorozatokban alig vannak kidolgozva. Plusz elvileg jobban tudnának egy sztorira fókuszálni, de ez sem igaz, mert sokszor az is gyatra ebben az új formátumban.
Még talán néhány kórházas sorozat, meg ncis ezredik spin-offja tolja a hosszabb évadokat. De ha más érdekel, akkor alig van valami.
Ú, engem is bosszant.
Semmi mély sztorit nem lehet elmondani, a szereplők alig vannak kidolgozva, és semmi katartikus nincs benne.
Minden csak robban, üvölt a szutyokpop háttérzene, van pár humorosnak szánt kiszólás, meg egy csomó infót a nyakadba öntenek, de semmi érzelmi kötődés nem alakul ki, mert 5 részre való tartalom lett belezsúfolva 1 részbe.
Egy csomó sorozat lehetne kultikus, ha hagynák az írókat hosszú távra tervezni.
Az meg a másik, hogy az alapján döntik el, hogy mi sikeres, hogy habzsolja-e a nép. Olyan, hogy valami lassan indul, náluk nem fér bele, nem lehet heti egy epizódot megnézni.
Nem lenne baj, a 6 résszel, ha:
- Nem minimum 1 évet kellene várni a következő évadra.
- Nem 40-45 perc lenne 1 rész.
Tényleg elég kellemetlen tud lenni, mikor van 2 évad egy sorozatból és ha van egy teljesen nyugis napod, akkor meg is tudod nézni egyben, hiszen szünetekkel is 12 óra hossza. Alapból rossz érzés valahogy, mikor véget ér egy jó sorozat és keresni kell másikat. Erre most ez a divat, hogy 6 epizód, 6 óra sincs az egész és következő évad legalább 1 év múlva. Meg nincs is sok jó új sorozat, a régiekből meg van amit többször is láttam már. Így az tényleg elég rossz a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!