Most hogy az Arcane sorozatban melegek vannak, (lgbtq, homoszexualitás) mindenki örül és boldog. meg aranyosnak tartják. Fiúk és lányok is egyaránt. De...?
Figyelt kérdés
De ha fiú melegek lennének akkor is örülne mindenki, meg hú de aranyos lenne?!?
Külföldi helyeken csak ilyeneket olvasok hogy hú de örülnek, meg milyen jó.
(Két nő a homoszexuális a sorozatban aki nem tudná)
Szerintem ha nem nők lennének, akkor ezeken a külföldi helyeken csak olyanokat lehetne olvasni hogy elviccelik, stb. esetleg egyenesen undorodnának.
nov. 10. 15:37
11/11 A kérdező kommentje:
Így igaz, ha Netflix, akkor egyértelmű hogy lesz benne b.ziság.... :'D
Én mostmár tényleg félni fogok ha egy film előtt ki van írva h netflix. család előtt biztos nem fogok nézni netflix címkével ellátott filmet... xDD
Az 1 évad nekem is nagy kedvencem volt, de emiatt a 2 évadot szinte még el sem kezdtem..
nov. 17. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!