Pár Arcane (sorozat) kérdésre válaszolnátok? :)
Nem vagyok játékos, youtube-ról úgy-ahogy ismerem a LOL világának szerintem olyan 1-2%-át, és mindig is tetszett a világépítésük, szóóval kicsit szomorú vagyok, hogy a sorozat (ami mellesleg nem értem, hogy nem kapott hype-ot, vagy lehet csak én keveslem) után maradtak bennem kérdések.
1. Vander miért ölte meg Silco-t, és ha megölte, akkor miért van még életben?
2. Mi történt vagy mi van Silco bal szeme helyén, és miért kell azt szurkálni?
3. Miért van Alsóvárosban mérgesgáz, és miért nem halnak bele az ott élő emberek, hogy egész életükben ezt lélegzik be? (Eléggé életrevalóak és fittek hőseink.)
4. A csillámlás miért okoz függőséget? Olyan hatása van mint egy drognak, vagy ha abbahagyják a használatát, akkor sokkal rosszabb állapotba kerülnek az emberek, mint használata előtt?
5. Ha a csillámlás függőséget okoz és hosszútávon leépíti a szervezetet, akkor miért használja Silco jobb keze is, sőt elég sok, fontos pozícióban lévő ember?
6. Mi az a hely, ahol a csillámlás használatától tönkrement emberek élnek? Miért volt ott Violet és Powder régi házikója?
7. Ki volt az a szemüveges fickó, aki segített Caitlynnek gyógyszert szerezni Vi megmentéséért?
Hirtelen ennyi, nagyon köszönöm, ha válaszoltok!
Boldog Karácsonyt!
Válaszolok amire lehet :3
1. Ezt még nem tudjuk, második évadban lehet kiderül.
2. A bal szeme megsérült és a folyóban lévő méreg tette tönkre. Azért kell szúrkálni, hogy ne legyen rosszabb az állapota.
3. Ez olyan mint a szmog Kínában, mert pl aki szmogos környéken él az hozzászokik, de aki a tiszta levegőben élt világéletében, annak gyorsabban kárt okozhat a légzőszerveiben.
4. A csillám pontosan olyan mint a drog.
5. A Doki (Singed) más variációkat is gyárt a csillámból és Silco hálózatát stabilabb cuccokkal látja el, mint azokat akik Alsóvárosban fogyasztják.
6. Nem igazán írják jól körül azt a helyet, ha jól rémlik, de valószínűleg oda jártak bújócskázni, mielőtt még nem száműzték abba a hasadékba a sok csillám függőt.
7. Vander egyik régi haverja volt, Huck a neve. Még az első részben kihúzza a bajból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!