Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tesztett az Arcane c....

Krómgyűrű kérdése:

Hogy tesztett az Arcane c. Netflix-es sorozat?

Figyelt kérdés

Én ma néztem végig, szerintem egyszerűen eszméletlen volt! :D

A történet tele volt fordulatokkal, izgalmas volt, a kidolgozás nagyon ügyes munka, a szereplőket személy szerint így képzeltem el, nagyon eltalálták őket és a jellem fejlődésüket is tök jól elkészítették, a zenei aláfestés pedig briliáns.

Már alig várom a 2. évadot.

2021. nov. 21. 15:02
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

Nagyon tetszett. ❤️ Én is várom, hogy legyen második évad.

Szerintem több régiót és LoL szereplőt is bele kéne szőni a sztoriba. Én kifejezetten Ioniának örülnék, de jöhet bármi más, Demacia is vagy Freljord.

2021. nov. 21. 15:05
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Az első 8 rész nagyon tetszett, viszont az utolsótól katartikusabb élményt vártam. Illetve sajnálom, hogy Caitlyn nem kapott nagyobb szerepet, szegényt csak elrabolják, visszautasítják, megkötözik és kifigurázzák. Az is kár, hogy Vi és Jayce csak 1x harcoltak együtt, pedig nagyon jól nézett ki. :D

Overall nálam úgy 8/10 lett az sorozat. Várom a 2. évadot, remélem Noxusnak nagyobb szerepe lesz, vagy Freljordot is bevonják. Nagyon menő lenne félisteneket látni mint Volibear és Ornn.

2021. nov. 21. 16:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elsőnek nem akartam megnézni, még csak az előzetesébe se kukkantottam meg. Abban a hitben voltam, hogy biztos csak egy "családbarát" sorozat lesz, mivel a játékosok nagy része kiskorú. Na de amint belekezdtem még azon a napon ledaráltam az mind a 9-részt annyira magába szippantot a story. Személy szerint nekem Jinx története a legmegható, ahogy látni lehet, hogy egy ügyetlen kis lányból hogyan testesül meg a "Joker" női változata. Én mindenkinek ajánlani tudom csak a sorozatot attól függetlenül, hogy ismeri a játékot vagy nem :D
2021. nov. 25. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a játékkal nem játszottam, de nekem is tetszett. Nekem az utolsó rész piszkosul tetszett. Pont, hogy katartikus volt, szerintem kifejezetten. Nem eg tipik "megváltozós" sztori lett, de mégis megölte azt, akit meg kell, aztán a Jinx feliratú székbe ült és végül belőtte a rakétát (vagy mit😁) az ablakon, ahol arról szavaztak, hogy kössenek békét.

Szerintem zseniális! Aztán nyilván nem lesz béke a 2. évad kezdetével.

Az animáció stílusa 10/10, a zenék és a hang is kitűnő. A karakterek is tetszettek. Egyelőre szinte minden tetszett, de ez még csak egy évad volt, reméljük alább már nem ad.

2021. nov. 26. 00:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kéne azt csinálni hogy minél több játék szereplőt belerakjanak a fan service végett. Az összes játékadaptáció ezen bukott el.

Ennek a története szépen fel van építve, az összes karakter fejlődése nyomonkövethető és szerethető a motivációik is érthetőek. Azoknak is tetszik akik nem ismerik magát a játékot sem. Ha túl sok szál lessz benne ez az egész elveszik és a nagy katyvasz lessz.

2021. nov. 28. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Szerencsére semmi köze a játékhoz, aki a sorozat után kezdene el játszani, ne tegye, mert kimodnom: a játék méltatlan ehhez a mestermű sorozathoz, tele toxicizmussal, egymást szapuló nàrcisztikus mentálisan beteg játékosokkal, a korosztályról nem is beszélve(a közösség felét 15 év alattiak alkotják). Ezzel szemben a sorozat egy érett, felnőtt közösnséget megvélzó történetet tár a nézők elé morális kérdésekkel, társadalom kritikával, mély karakter fejlődésekkel, brutális-véres összecsapásokkal. Már csak ez utóbbiak miatt az elmúlt évek legjobb animációs sorozata(beleértve a japán animéket is), na de az az egyedi, művészi, sehol máshol nem látott látványvilág, amivel prezentálja mindezt rátesz mégegy lapáttal a mesteri összhatásra.
2022. jan. 15. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!