Hol tudnám megnézni a Shameless sorozatot legálisan, magyar felirattal?
Már nagyon régóta meg szerettem volna nézni a Shameless című amerikai sorozatot és el is kezdtem, viszont nem igazán szeretem magyar szinkronnal nézni.:(
Esetleg tudnátok nekem egy olyan oldalt javasolni, ahol a második évadtól megnézhetem magyar felirattal?
U.I.: Kerestem netflixen is de nem találtam meg.
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Nem tudom, hogy ezt a sorozatot tévében adják-e és ha igen, akkor hol, de ma már a hagyományos kábel tévénél is lehet a legtöbb esetben nyelvet és feliratot választani a menüben ugyanúgy, mint Netflixen, ugyanis a digitális sugárzás eleve több hangsávval és ki/bekapcsolható felirattal történik (a felirat meg azt hiszem, hogy kötelező is a halláskárosultak esélyegyenlősége miatt).
Úgyhogy ha megy tévében, akkor nézd meg, hogy ott van-e nyelv és felirat választási lehetőség, jó eséllyel működik. Pár éve találkoztam olyan magyar csatornával, ahol szinkronizált film/sorozatnál nem működött (talán Viasat3-on), de az utóbbi időben párszor próbáltam és mindig működött (AXN-en biztosan, nem tudom, más csatornán is próbáltam-e).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!