2/9 anonim válasza:
Volt, de már több, mint 1 éve nem fizetem elő. Anno voltak ott olyan sorozatok, amik érdekeltek, de megfogyatkoztak, már nem érte meg előfizetnem rá.
3/9 anonim válasza:
Nem, mert bár sok film és sorozat van, ami érdekelne, de mindegyik más platformon fut. Sokkal gazdaságosabb, ha torrentezek. Nem éri meg minden hónapban új streamingre előfizetni. Ráadásul soknál még régió blokk is van és a vpn-t is fizethetném, hogy megnézhessek valamit, amiért amúgy is fizetek. Non-sense.
6/9 anonim válasza:
Nem költök rá pénzt, onlinefilmekre vagy sorozatbarátra úgyis minden sorozatot feltöltenek.
7/9 anonim válasza:
Nincs, és nem is akarok! Ahogy hallottam, az se mindegy nekik, hogy hogyan fizetsz, mindenképp kérik a bankkártyád adatait! Álljon meg a menet, jogosan ahhoz semmi közük nem lenne, ez már p#fátlanság! Ha az ember kifizeti a megfelelő összeget, az miért nem elég nekik, miért kell ennél több? Itt valami susmus van, akár egyéb jogtalan pénzlenyúlás is lehet! DVD, BluRay, Torrent, videómegosztó oldalak, stb.. - a mai digitális világban számtalan más módja is van a filmszerzésnek!
8/9 anonim válasza:
Nincs, nem is lesz.
1. Nem szeretem, amerre a legtöbb általuk gyártott sorozatot elviszik.
2. Cuties.
3. Ugyanannyit kellene fizetnem, mint egy amerikainak, de kevesebb tartalomra vagyok jogosult.
4. Rugalmasabb és megbízhatóbb rendszert tudok építeni magamnak egy-két évi havidíj felhasználásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!