Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most hogy az Arcane sorozatban...

Most hogy az Arcane sorozatban melegek vannak, (lgbtq, homoszexualitás) mindenki örül és boldog. meg aranyosnak tartják. Fiúk és lányok is egyaránt. De...?

Figyelt kérdés

De ha fiú melegek lennének akkor is örülne mindenki, meg hú de aranyos lenne?!?

Külföldi helyeken csak ilyeneket olvasok hogy hú de örülnek, meg milyen jó.

(Két nő a homoszexuális a sorozatban aki nem tudná)

Szerintem ha nem nők lennének, akkor ezeken a külföldi helyeken csak olyanokat lehetne olvasni hogy elviccelik, stb. esetleg egyenesen undorodnának.

nov. 10. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Szerintem a búza srácok is tök cukik nem csak a búza csajok. Vagy mire gondolsz?
nov. 10. 15:52
 2/9 A kérdező kommentje:

Az a kérdés, hogy mindenki örülne stb ha lány helyett, fiú melegek lennének?

Mert én nem hinném. amikor fiú melegekről van szó csak olyanokat lehet olvasni a külföldiektől hogy ki viccelik, undorítózzák stb... de főleg meme-elik.

Ha pedig lány, akkor látjuk most az eredményt.

nov. 10. 15:56
 3/9 anonim ***** válasza:
56%

"Az a kérdés, hogy mindenki örülne stb ha lány helyett, fiú melegek lennének?"

Mindenki örülne.

nov. 10. 16:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem ezt tapasztalom
nov. 10. 17:57
 5/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem figyelsz eléggé.
nov. 10. 18:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Már az első évad 4. részében kiderült, hogy a két karakter meleg, nem most hozták be ezt. Sőt, szépen fel lett vezetve az első évadtól kezdve, gondolom ezért is láthattad hogy mindenki ennek örül, mivel végre megtörtént. De amúgy nem is ekkor tervezték el az egészet, már a woke parádé előtt sok évvel ezelőtt ki lett találva hogy a két karakter leszbikus, hiszen játékról lett mintázva az Arcane, ott pedig a karakterek interakcióin keresztül rá lehetett jönni.

kérdésre még, hogy szerintem is rossz nézni a férfi melegekre, bár én férfi vagyok gondolom azért...hirtelen nem is tudok mondani fontosabb meleg férfi karakter párokat sorozatokból, filmekből akár animékből, szerintem is több leszbikus pár szokott lenni, azokból sokat tudnék mondani, még mesékből is, bár mondom mivel férfi vagyok, a másik fajtát nem nagyon követtem meg vagy jegyeztem meg

nov. 10. 20:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Azért van több meleg lány/női karakter filmekben sorozatokban, mert a nőket jobban elfogadják mint a férfiakat. És inkább ezt nyomatják.

(Vagyis jobban mondva inkább a férfiak ellenségesek a meleg férfiakkal szemben.)

Az 1 évadból pedig nem volt annyira egyértelmű hogy homoszexuálisak, mert az kb semmi nem volt. vagyis a lányokra nézve ez semmiség, mert a lányok alapból olyan lezbisen viselkednek mindig egymással.

tegnapelőtt 10:20
 8/9 anonim ***** válasza:

4. résztől kezdve mikor először találkoztak, Vi le passzolta egy bordélyházba Caitlynt, már ott kiderült, hogy a nők érdeklik csak, mindkét részről

Vi meg is jegyzi:

You're hot, cupcake

kérdi férfi vagy nő érdeklel? aztán lepasszolja, vissza felé látja hogy Caitlyn nővel van, el van bájolva

rész végén

Vi: You gonna help me out, cupcake?

Caitlyn: Stop calling me that. My name is Caitlyn.

Vi: But you’re so sweet, like a cupcake.

Caitlyn: Shut up.

és még sorolhatnám, rengeteg utalás volt erre, direkt nem mondta ki senki sem hogy leszbikus, ne legyen túlerőltetett, ezt még az írók is megjegyezték az évad végén, inkább a referenciákkal játszadoztak végig

az hogy te ezeket nem vetted észre, hát elég furcsa, nem tudom mit csinálhattál miközben nézted az epizódokat, talán jobban oda kéne figyelni

tegnapelőtt 11:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Lehet hogy a magyar szinkronban másabb volt. de mint mondtam a "heteró" lányok is kicsit lezbisen viselkednek egymással folyton, szóval nem láttam bele többet mint "csajos" viselkedést.

De az is igaz, Vi tényleg férfias/fiús, nem lányos

tegnapelőtt 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!