Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Más is hangosan nevetett A...

Más is hangosan nevetett A szer c. horror film végén amikor a színpadon mindent beterít a ... ? Spoiler👇

Figyelt kérdés
Vagy amikor a szörnnyé változott Demi Moore nem nyitja ki a pasinak a WC ajtót, az is nagy volt, vagy amikor főzi a csirkét teljesen elborult aggyal ismétli "jurassic fittness, mi!? " stb.
nov. 7. 18:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szintén spoilert taratlmazhat:

Olvastam több kommentet, miszerint néhányan nevettek a film több jelenetén, de (attól függetlenül, hogy egy nem rossz filmnek tekintem a maga beteg stílusával) én teljesen elborzadtam az utolsó 40 percétől, az utolsó 20 percét meg már csak kis képernyővel bírtam végignézni a monitoromon, annyira szürreális volt elsőre. Egyszer meg is kellett állítanom a vérhányós gore hangulattal vegyített jelenet közben, mert szó szerint hányingerem lett. Én még film közbe nem éreztem ilyet, pedig láttam már jó pár nem egyszerű filmet, de "A szer" igencsak megmasszírozott engem az első megtekintés alatt.

Egy jeleneten viszont baromira felnevettem én is: a vége felé, amikor a csaj füle leesik, és a liftbe megy egy fickó hablatyolni neki valamit, miközben ő semmit sem ért belőle, csak ott kínlódik és fogja a fejét a liftben. Beteg, de azon a jeleneten jót kacarásztam én is.

nov. 9. 14:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagy semmi az egész film.
nov. 12. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!