A kérdező szavazást indított:
Igen, sok ilyen filmet szeretek
Igen, de csak néhány tetszett
Nem nézek ilyeneket, nem szeretem
23 szavazat
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem is.
:)
okt. 30. 01:22
3/6 anonim válasza:
Én minden műfajt szeretek beleértve a horrort is, de horrort csak néha-néha nézzek ha találok egy olyat ami érdekesnek tűnik.
4/6 anonim válasza:
IMÁDnám, ha lenne jó horror film, de hát kb összesen 20 van az elmúlt 150 évből, ami üti a szintet. Ehhez viszont az is hozzá tartozik, hogy amíg az ember fiatal, valamint a a 2000-es évek előtt sokkal nagyobbat ütött egy akár milyen horror film. Na de most nagyok az elvárások, így nehéz hozni a szintet. A slasher horrorokból pl. nem is tudom tetszett-e akármelyik is?!
5/6 anonim válasza:
Vegyes. A "found footage" kamerás vackokat pl. gyűlölöm, ha fizetnének se tudnám azokat végignézni. De pl. egy Hívatlanok, Purge vagy Hang nélkül, azok bejöttek.
6/6 anonim válasza:
Nekem is kedvenc műfajom. Az a baj hogy nagyon sok sz@r horrort csinálnak, úgy kell kifogdosni a gyöngyszemeket, de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!