A Kiút címü sorozatban a lények, amik elöjönnek éjszaka, szerinted mik lehetnek?
#8 Te egyébként miért vagy ilyen pö.cs mindenkivel? Főleg, hogy a 3-as és 5-ös válaszod is teljes f.szság:
Kérdés: - a lények, amik elöjönnek éjszaka, szerinted mik lehetnek?
Te (3): - A kisgyerek rémálmai, félelmei
Te (5): - Az első részben az autóban elmeséli a gyerek a félelmeit, aztán be is vonzza őket
Én újranéztem az első részt és a kölyök sehol nem beszél se a félelmeiről, se a rémálmairól. Úgyhogy légy kedves elárulni, hogy hol van a filmben ez az ominózus jelenet? Különben önkéntelenül is bebizonyítod magadról, hogy egy levegőbe beszélő, arrogáns f.sz vagy.
11, gondolkodni kellene, nem vergődni, meg a többinek is aki nem látja.
Első rész:
10 perctől, amikor a lánytestvér paráztatja a gyereket, a szülők összenézése, pacsi hogy jól kezelték, de leginkább a tekintetek mindent elárulnak, hogy a gyerekkel volt valami, tényleg féltette Norman-t.
Aztán megérkeznek a városba ahol a sherrif ráparázik hogy hozta a családját is a faszi.
Aztán folytatódik tovább a sorozat, wow..
Ne haragudjatok, nem fogom végigmondani amit eddig láttam, felesleges,
"nem ugyan azt látjuk". 🤦😁
#14 Még mindig hülyeség, amit mondasz, mert:
• itt egyáltalán nem az történik, hogy a kisgyerek mesél a félelmeiről, rémálmairól, mint ahogy azt te állítottad.
• ebből a jelenetből egyáltalán nem következik az, hogy akkor az éjszaka megjelenő ember alakú szörnyek a kissrác félelmeinek kivetülései.
Arról van szó, hogy a te fejedben ez így állt össze, így csapódott le és annyira keményfejű hülye vagy, aki sajnos okosnak hiszi magát, hogy el sem tudod képzelni, hogy nincs igazad. Ha valamiért érdemes befejezni ezt a vitát, akkor az ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!