Jurassic world Rebirth: szerintetek tényleg létezik az új "dinoszaurusz" és ha igen, akkor örültök neki? (spoiler)
Szóval már egy ideje megy a szivárgás a D. rexről, ami egy mutáns és négy karja, szóval összesen hat végtaggal rendelkezik. Elvileg az új "gonosz" a filmben.
Ez azt hiszem az Alive játék datamine alapján készült fan art a Rebirth új dizájnjairól, illetve ott a D. rex is.
Mondjuk a rajongókat nem kötelező követni, illetve meg lehet válogatni, hogy kit követsz.
Én nem bánom, mert a hozzá kapcsolódó játékokkal is játszom, ugye lesz majd az Evolution 3 meg a Jurassic park: survival is. Ezek nem lennének lehetségesek az új filmek nélkül, így én örülök neki, hogy nem várnak vele 10 évet.
Plusz más termékek is "felkapaszkodnak" a hype vonatra, egy Jurassic world filmhez időzítenek más dinoszauruszos tartalmakat is, amik szintén szórakoztatóak.
Hát szerintem a sáskák is jó ötlet volt.
Amúgy most meg elvileg a prion betegség lesz a főszereplő, a második regényből.
Nem hiszem azért. Már elpártolhattak volna az indominusnál, az indoraptornál, a scorpios rexnél is.
Vannak olyanok, akik kifejezetten szeretik a hibrideket és mutánsokat.
Én magam nem vagyok a fanjuk. De Michael Crichton a Jurassic parkot a Dr. Moreau szigete modern újragondolásának szánta.
És a Dr. Moreau szigetében is állatokat alakítanak át emberszerű lénnyé.
Szóval szerintem ez olyasmi, ami nem lóg annyira ki, hiszen az eredeti inspirációban is pont ez szerepel.
Illetve ha nem valami szörny lény lenne, akkor nem is lenne sok értelme, mert tudtommal az eredetiben is a géntechnológia által keltett aggodalmak szerepelnek.
Ez nyilván csak egy kalandfilm lesz, popcorn meg minden, tehát túl nagy mélységet nem kell várni. Marad a creature feature, ami a géntechnológia egy elhibázott terméke.
Én sem szeretem ezeket, de szerintem sokaknak irreális elvárásaik és elképzeléseik vannak és elfelejtik, hogy ezek elsősorban kalandfilmek, szörnyfilmek. Nem pedig ismeretterjesztők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!