Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Kiút címü sorozatban a...

A Kiút címü sorozatban a lények, amik elöjönnek éjszaka, szerinted mik lehetnek?

Figyelt kérdés
Még nem hivatalos, hogy mik azok a lények, de szerinted mik lehetnek?

okt. 15. 07:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
73%

A From-ban szerintem a világ, amibe belekeveredtek és nem tudnak kijutni belőle, egy szimuláció, ezért a kézenfekvő válasz az, hogy NPC-k. :) Mint egy játékban bármilyen ellenség-karakter: zombi, szellem, megkergült emberi lény, bármi.

Ha gamer vagy, akkor tudod, hogy szinte minden survival game arról szól, hogy kijuss abból a világból. Pontosan ezt modellezi le a film is. _Szerintem!_

okt. 15. 07:55
 2/17 anonim ***** válasza:
73%

A második évadban felboncolnak egyet és azt mondják, hogy korábban emberek voltak.

Mivel a sorozat az északi és indián mitológiákból merít sokat, ezért szerintem valami olyasmik, amik vagy a draugron vagy wendigon vagy mindkettőn alapulnak (nem feltétlenül pont azok).

De a draugrhoz szerintem közelebb állnak, mert a Smiley teste alapján mozgó hullák.

(Fatima falánksága és kannibalizmusa viszont inkább wendigos.)

okt. 15. 10:21
 3/17 Kedves Vezető ***** válasza:
17%
A kisgyerek rémálmai, félelmei, meg akinek vannak hasonlók.
okt. 15. 11:21
 4/17 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az eredeti város lakó lehettek, mert volt köztük pl. szakácsruhás is, de lehetnek korábbi áldozatok is. Ami fura, hogy elég régi palackos évszámok is voltak, viszont a bisztró meg modern, meg áram is van.

Egyik feltételezésem, hogy régen ott valami varázslós dolog volt, amivel vagy megalkottak, vagy megidéztek egy veszélyest lényt, ami a toronyban van, és ami bele tud költözni az emberekbe. A lények meg valami őrök, akik megölik a lehetséges hordozókat, hogy az a dolog ne jusson ki. Az egyik lény mondott is valami erre utalót, hogy a seriff kiszabadította azt az izét.

okt. 15. 19:13
 5/17 Kedves Vezető ***** válasza:
10%
Az első részben az autóban elmeséli a gyerek a félelmeit, aztán be is vonzza őket, nem tudom Ti mit néztek/hallotok😁🤔
okt. 15. 20:13
 6/17 Kedves Vezető ***** válasza:
*A feka rendőr meg rá is parázik h a családjával jöttek, aztán a fura manusz is a gyerekkel foglalkozik, ez a hely a félelmeket kelti életre, egyfajta feje tetejére állított Silent Hill, de félő hogy elcseszik/elkaszálják mint a Westworld öt, koherens magyarázat nélkül, vagy mint a Farkas Gyermekeit, stb, stb.
okt. 15. 20:18
 7/17 anonim ***** válasza:
6. A teleportáló fáktól ki félt?
okt. 15. 21:06
 8/17 Kedves Vezető ***** válasza:
9%

Nem nézem miattad újra, de olyan fgyatéos vagy hogy csak na.

Nézd meg az első részt , Te szerencsétlen, hallgasd meg mit mond a kusgyerek.🤦😁

Nézel, de nem kátsz.

Minek él az ilyen, Istenem..

okt. 15. 22:53
 9/17 Kedves Vezető ***** válasza:
*i
okt. 15. 22:54
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Ép eszű ember ezt felfogja, de ezek ilyen 60as iq-s nézők', akik akkor se értik meg ha elmondod, és lusták visszanézni az elsőrészt, amiben a gyerek kb mindent elmond. Figyelni kellene, nem csak nézni ki az arcból, teaorizálni.🤦😅
okt. 15. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!