A Kiút címü sorozatban a lények, amik elöjönnek éjszaka, szerinted mik lehetnek?
A From-ban szerintem a világ, amibe belekeveredtek és nem tudnak kijutni belőle, egy szimuláció, ezért a kézenfekvő válasz az, hogy NPC-k. :) Mint egy játékban bármilyen ellenség-karakter: zombi, szellem, megkergült emberi lény, bármi.
Ha gamer vagy, akkor tudod, hogy szinte minden survival game arról szól, hogy kijuss abból a világból. Pontosan ezt modellezi le a film is. _Szerintem!_
A második évadban felboncolnak egyet és azt mondják, hogy korábban emberek voltak.
Mivel a sorozat az északi és indián mitológiákból merít sokat, ezért szerintem valami olyasmik, amik vagy a draugron vagy wendigon vagy mindkettőn alapulnak (nem feltétlenül pont azok).
De a draugrhoz szerintem közelebb állnak, mert a Smiley teste alapján mozgó hullák.
(Fatima falánksága és kannibalizmusa viszont inkább wendigos.)
Szerintem az eredeti város lakó lehettek, mert volt köztük pl. szakácsruhás is, de lehetnek korábbi áldozatok is. Ami fura, hogy elég régi palackos évszámok is voltak, viszont a bisztró meg modern, meg áram is van.
Egyik feltételezésem, hogy régen ott valami varázslós dolog volt, amivel vagy megalkottak, vagy megidéztek egy veszélyest lényt, ami a toronyban van, és ami bele tud költözni az emberekbe. A lények meg valami őrök, akik megölik a lehetséges hordozókat, hogy az a dolog ne jusson ki. Az egyik lény mondott is valami erre utalót, hogy a seriff kiszabadította azt az izét.
Nem nézem miattad újra, de olyan fgyatéos vagy hogy csak na.
Nézd meg az első részt , Te szerencsétlen, hallgasd meg mit mond a kusgyerek.🤦😁
Nézel, de nem kátsz.
Minek él az ilyen, Istenem..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!