Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A terrifier csak szerintem...

A terrifier csak szerintem nem ér 2 ft ot?

Figyelt kérdés

Az ilyen egszerű slasherek ezektől lehet jók szerintem:a gyilkos külseje,személyisége,zene.

Ezekben egy 40 éves péntek 13,rémálom az elm utcában veri.Van egy gebe bohóc gagyi kaszkal leöntve 20 kg kecsappal,és?stephen kingnek nem volt erre szügsége

okt. 14. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem a trancsír slasher-öket, viszont ez pedig tudott újat mutatni és a 2. résznek lett egy jó sztorija.

Az 1. rész csak szimplán megbotránkoztató volt számomra, de a 2. rész hozott magával egy kiemelkedő történetet is és nekem az azért tetszett nagyjából. Valójában én úgy vagyok vele, hogy csak a 2. rész története kellett volna kevesebb gore-ral.

A bohóc pedig részemről zseniálisan lett megalkotva a mimikáival és az elmebetegségével.

Stephen King ugyanúgy megosztó és nehezen fogyasztható - másképpen. A 13-as Péntek nekem egy óriási marhaság, nálam azt leveri a Bohócrém.

De felesleges összehasonlítani, mert teljesen más stílusom és a Bohócrém konkrétan a határok feszegetésére lett kitalálva.

okt. 15. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:
* Teljesen más stílusok.
okt. 15. 09:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Stephen king az tim curry bohoca elmebetegebb jelenség mint ez a csontváz terrifier,pedig amazon csak smink van
okt. 15. 09:45
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Buta, véres, kiszámítható film. Nem ijesztő, nem izgalmas csak gusztustalan.
okt. 31. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!