Mit sírnak az emberek a Terrifier 2 miatt?
Figyelt kérdés
Igen, véres, de egy férfinak bírnia kell az ilyet. Én is tegnap egy nagy csomag chips mellett néztem végig az egészet.2022. nov. 19. 10:53
1/8 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy véres, hanem az, hogy szar. Amúgy meg vannak gyenge idegzetűek. Nemrég láttam a "Mechanikus Narancs" című filmet (ami amúgy nagyon jó, de nem igazán erőszakos) egy "top 10 too violent and banned movies" listán. Szar társadalomban élünk, ennyi az egész.
2/8 anonim válasza:
Olvasd el/hallgasd meg ezeket a "sírásokat" abból ki fog derülni.
3/8 anonim válasza:
Mi ez a Terrifier hájp újabban? Szerintem egy átlagos slasher, de nagyon felkapták. Mondjuk a bohóc vicces benne.
4/8 A kérdező kommentje:
3. Az, hogy manapság külön dícséretet érdemel, ha egy 18 karikás slasher horror véres a mai PC társadalom miatt.
2022. nov. 19. 12:28
5/8 anonim válasza:
De ez csak véres, nem élethű. A vér kinézete felér egy Kill Bill vagy Django féle vér kinézetével.
6/8 A kérdező kommentje:
Férfi nézzen darabolást, és háborús filmeket, nő nézzen romantikus fost. Ez a dolgok rendje.
2022. nov. 19. 12:56
7/8 anonim válasza:
Igen! És a férfi verekedjen más férfiakkal a pincében! És a férfi lőjön lézert a szeméből! A férfi szaladjon pucéran, láncfűrésszel a kezében a folyosón és vigye vissza a videokazettákat!
8/8 anonim válasza:
Abban egyáltalán nem értek veled egyet, hogy: "Férfi nézzen darabolást, és háborús filmeket, nő nézzen romantikus fost. Ez a dolgok rendje." Mindenki nézzem ami tetszik neki.
Abban viszont egyetértek, hogy annyira egy elpuhult, gyengegyomrú emberek vannak manapság, hogy valaki ezen is képes elájulni. Én örülök neki, hogy végre a fűrész óta sikerült egy újjabb igazi gore alkotást összehozni. Aki meg nem szereti az ilyet nem kell nyavalyogni, hanem nem kell nézni és kész. Az meg, hogy a képi világ nem élethű azt magyarázza a költségvetés amiből készült ennyi pénzből a maximumot kihozták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!