Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az örökség 2018 című filmben...

Az örökség 2018 című filmben amikor meghal a kislány miért történnek furcsa dolgok?

Figyelt kérdés

Pl anyukája mikor kocsiban ül a szeánsz után hallatszódik a hátsóülésen az a fura kattogás1X hallatszódik és az anyuka megilyed.

Valóban a kislány szelleme is ott van köztük?

ugyanis mikor az anyuka barátnőjével idézett szellemet/Démont akkor még nem az anyuka idézte magukra.

Azt sem értem hogy a lánynak a fiú testvére,bátyja miért nem hívott mentőt a házibuliba?

Mikor tudta hogy nagyon messze van a korház?

Én bennem nagyon megmaradt ez a film szinte majdnem trauma lett nekem a vége.

Beteg és szomorú film volt kicsit sem ilyesztő:(

nemtudok ne gondolni arra a kislányra hiszen oly fiatal volt szegény:(

S a családját is megértem hogy megpróbáltak vele kapcsolatba lépni ami állitólag sikerült is,csak persze nem a kislányal sajnálatos módon.

okt. 6. 01:00
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
okt. 6. 14:58
 12/12 anonim ***** válasza:
#10 A te butaságod nem a film hibája. Olyan jó lenne ha az emberek ahelyett, hogy azt mondanák, hogy "ennek a filmnek nem volt semmi értelme" inkább azt mondanák hogy "nem tudtam megérteni a film lényegét", mert 10ből 9szer ez van a dolog mögött.
okt. 9. 09:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!