Nyerd meg az életed (squid game) sorozatban az őrök milyen szinű ruhát viselnek? 😃 Lent..
Figyelt kérdés
A többség szerint piros, pár emberke szerint inkább sötétebb érdekes rózsaszín. Nekem a t-mobile jut eszembe erről a színről.
A kinaiban kapható plüssök is pirosak.
Szeretném elkészíteni kis figuráknak őket, de nem tudok dönteni. 😬
tegnap 17:59
1/6 anonim válasza:
A rózsaszín egyik sötétebb árnyalata
Még a készítő is rózsaszínként utal rá
3/6 anonim válasza:
Sötét rózsaszín, amolyan magenta árnyalat. Még az interneten is sokszor úgy utalnak rájuk, hogy "Pink Guards", szóval nem értem, honnan jött bárkinek, hogy pirosak.
4/6 A kérdező kommentje:
Én sem értem. Azt hittem ma már, hogy színvak lettem. Kb 8-an mondták, hogy piros. Akárhogy nézem, akármilyen fényerővel, amiket küldtek linkelet a szinhez, meg alapanyaghoz, piros volt, nem ilyen magentaszín 🤔
tegnap 20:00
6/6 anonim válasza:
Attól függ milyen megvilágításban.
Pl ez ugyanaz az erdő, éjszaka meg nappal. Éjszaka az egész lilának néz ki, nappal zöldesnek, de ha a színes fény nem színezi el, a fatözsek barnák.
Ugyanez van itt is a sötét rózsaszín ruhákkal, sötétben, árnyékban pirosnak hat.
Az a kék és fekete, vagy fehér és arany ruha megvan? Na az is ugyanez 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!