Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nyerd meg az életed (squid...

Nyerd meg az életed (squid game) sorozatban az őrök milyen szinű ruhát viselnek? 😃 Lent..

Figyelt kérdés

A többség szerint piros, pár emberke szerint inkább sötétebb érdekes rózsaszín. Nekem a t-mobile jut eszembe erről a színről.

A kinaiban kapható plüssök is pirosak.

Szeretném elkészíteni kis figuráknak őket, de nem tudok dönteni. 😬

jan. 9. 17:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9-es, láttam már, úgyhogy nem új infó. De a kérdés nem ez.

Köszi a válaszokat. Akkor nem az én szememmel van baj. Bár elég fura szín, nehéz hozzá cuccokat találni, de megérné, mert igy az igazi. 😊😍

jan. 13. 10:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, aki pirosnak látja, az eléggé elbaszott ember lehet.
jan. 18. 11:37
 13/14 A kérdező kommentje:

Ugye? És el sem hinnétek, mennyien mondják. A plüssök is pirosak, de ezt már irtam 😊 akiket látom, hogy varrták, horgolták, kötötték, stb. Ők is pirossal. Abban a bizonyos csoportban is a legtöbben azt írták.

Sikerült ilyen szinű cuccot beszereznem, úgyhogy mehet a menet 🥰😎

jan. 18. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Mégis ki a franc látja ezt pirosnak? 🤣 Ez egyértelműen egy sötétebb, melegebb pink. Aki ezt pirosnak látja, annak a szemével baj van.

13 akik horgolják, szerintem azért mert nem találtak pont passzoló árnyalatot. Én is csináltam még annak idején az első évad lejátszásakor, és piros volt, mert a kisvárosban, ahol élek, az is csoda, ha lehet kapni plüssfonalat, nemhogy még pont olyan árnyalatú is legyen..

jan. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!