Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » SPOILER nélkül csak filmcímeke...

SPOILER nélkül csak filmcímeket kérek. Nektek melyik a kedvenc epic endingetek?

Figyelt kérdés
Nekem a Childhood's end című minisorozat első részéé. De szeretnék még látni hasonlóan jókat. :]
szept. 27. 21:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#10 Pfff, baszki. :D Azért vegyél vissza már az arcodból!

Többieknek köszönöm a válaszokat.

szept. 30. 03:34
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Végrehajtók
szept. 30. 04:45
 13/18 anonim ***** válasza:

Angyalok és démonok.

Én nem olvastam a regényt, nekem nagyon ütött a végén a csavar.

okt. 7. 23:59
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 Láttam már, imádom!
okt. 8. 00:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Viharszigetnél nem láttam megrázóbb epic endet,amúgy is jó film volt,de a vége még inkább!
okt. 20. 03:53
 16/18 A kérdező kommentje:

#15 Tervezem, hogy újranézem, mert csak egyszer láttam és régen. Csak azzal tényleg az volt a gondom, hogy én már a film elején rájöttem, hogy DiCaprio karaktere is kattant, ezért nekem ez nem volt csavar a végén.

Akkoriban tényleg nagyon sok ilyen film volt (vagy csak nekem sikerült pont ilyen filmeket megnéznem) és a Disturbia című film pont azért ütött nálam nagyot, mert annak is nekiálltam és !!! SPOILER !!! jön, ha még nem látta valaki: szóval elkezdtem nézni, terhelt, problémás srác, kitalálja, hogy a szomszédja egy sorozatgyilkos, stb... gondoltam biztos a kölyök is bekattant és valahogy majd kiderül a film végére, hogy össze-vissza képzelődik, hallucinál stb... ÉS NEM! Tényleg a szomszéd volt a sorozatgyilkos és nekem ez volt akkoriban az óriási csavar! :) Nem az, hogy már megint kiderül a főszereplőről, hogy skizo, őrült, disszociatív... Egyébként ezért nem volt nekem csavar a Harcosok Klubja sem (én elég későn láttam, kb 6-8 éve néztem meg először), mert ott is már Brad Pitt megjelenésénél tudtam, hogy valószínűleg őt csak képzeli Edward Norton karaktere. Nagyon elcsépelték ezt a témát sajnos.

De újranézem majd a Viharszigetet és megírom a tapasztalataimat.

okt. 20. 06:38
 17/18 anonim ***** válasza:
:D
okt. 30. 01:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Szexmisszió
nov. 2. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!