SPOILER nélkül csak filmcímeket kérek. Nektek melyik a kedvenc epic endingetek?
Figyelt kérdés
Nekem a Childhood's end című minisorozat első részéé. De szeretnék még látni hasonlóan jókat. :]szept. 27. 21:35
1/18 anonim válasza:
Ez most már ilyen lesz? Mindenki félig angolul kell, hogy beszéljen? :/
2/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez most már ilyen lesz, ideje alkalmazkodni.
szept. 27. 22:27
3/18 anonim válasza:
Költői kérdés volt. Meg sem lepődtem, hogy kaptam rá választ...
4/18 A kérdező kommentje:
Az én kérdésem viszont nem költői, tudsz arra is válaszolni, vagy csak faszoskodni jöttél ide? :D
szept. 27. 22:34
5/18 Kedves Vezető válasza:
Érkezés
District 9
Memento
Viharsziget
Trainspotting..
Van sok..
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves Vezető, ezeket a filmeket ismerem és a 'van sok'-at is ezeken kívül. De - szerintem - a Childhood's end végén nem csak egy szimpla csavar van, hanem egy igazi mindblown. A felsorolt filmek egyikénél sem volt számomra olyan ütős a filmvégi csavar. Sőt, a Viharszigetnél is már nagyon hamar rájöttem, hogy ez egy újabb skizos film... :( (Akkoriban ezek nagyon mentek.)
De mindenképpen köszönöm a segítséged, ment a zöld pipa.
szept. 28. 02:41
8/18 anonim válasza:
Az igazság bajnokai
Szexmisszió
Hidden
The szignál
Circle
10/18 Kedves Vezető válasza:
6, hát, akkor nem értesz a filmekhez, az időnket pazaroltuk megint.
SZIVESEN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!