Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Fogjuk látni valaha a képernyő...

Fogjuk látni valaha a képernyőn a 3 test probléma című sorozatból az idegeneket?

Figyelt kérdés
Eddig a sorozatot láttam, szóval azokat kérdezem akik olvasták a könyvet. Fogjuk látni a vásznon az idegeneket, akik 400 év múlva érkeznek meg?

#3 test probléma #Three body problem #Három test probléma
szept. 15. 22:08
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:
Eddig is láttuk a kardos csaj formájában.
szept. 16. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:

Olvastma a trilógiát.

A kardos csaj benne van a sorozaban? Azt hittem az csak az első könyvet dolgozza fel, Szofon meg asszem csak a harmadikban jelenik meg. Érdekes. No mindegy.

Kérdező, le kell lombozzalak. A könyvben egyszer sem találkoznak közvetlenül, sőt, néhány külsejükre történő utaláson kívül igazából nem tudjuk meg hogyan is néznek ki. Egyébként a sztoriban van pár pont ahol nagyon megszaparodik a földiek és a trisolarisiak kommunikációja, de így sem tudnak meg érdemben semmit az idegenekről, szóval még a szereplők sem tudják hog y néznek ki.

Persze attól még a sorozat készítői durranthatnak nagyot, elvégre egy mozgóképes lakotásban abszolút számít a látványvilág.

szept. 19. 16:27
 3/7 Kedves Vezető ***** válasza:
Szofon már az első évadban is van, a kardos csaj mutatja be/magyarázza el h ellehetetlenítették a tudományos felfedezéseinket, cserébe káprázatokat kapunk, meg hogy rovarok vagyunk'..
szept. 19. 16:32
 4/7 anonim ***** válasza:

3, áhá.

Ezt a könyvben a protonok a tudósok retinájába égették.

Már csak azért is, mert a könyv szerint Szofon egy robot amit az emberiség épített és a trisolarisiak irányítják, csak hogy legyen normális megtestesült szócsöve nekik is.

Persze sok vizet nem zavar, ő egy szócső, igazából tökmindegy hogy megy át az üzi amit küldenek, maga az üzenet a lényeg.

szept. 19. 16:36
 5/7 Kedves Vezető ***** válasza:

Én nem olvastam, és nem is várok akár idegeneket sem, annak ellenére hogy "jönnek", ezt szajkózza az egész évad. Nem olyan a tempója/felépítése hogy egy Függetlenség napja szerű inváziót várok. Ha folytatják, szerintem sokaknál itt fog "unalmas lenni", mert inváziót várnak.

A menete inkább A Kapcsolat c. remek sci-fi re emlékeztet.

Abban sem vagyok biztos, hogy befejezik, volt mostanában pár cím amibe belefogtak, aztán bejelentették h bocsi, ennyi.

(Westworld, Periféria, stb, stb)

szept. 19. 19:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Amúgy ja, ez nem a konkrét harcról szól az ufókok ellen, hanem a stratégiáról, taktikázásról, lépések-ellenlépésekről.

Pl milyen úg yélni, hogy te még biztonságban, nyugalomban, jólétben leélheted az életedet, de az unokádat nagy eséllyel lemészárolja egy ellenséges civilizáció. Hogy kéne élni? Carpe-diem módra, vagy felkészülni mindenre akár nagy áldozatok árán is? Mennyit ér az emberség? Egyáltalán mi az élet értéke? Mi teszi emberré az embert?

Kicsit olyan amúgy mint a zombi-apokalipszis tartalmak. Ott is vlaójában az élőholtak csak azért vannak, hogy néha legyen akció, valójában ezek arról szólnak, hogy mi teszi emberré az embert, hogy alakul a társadalom bizonyos nyomás alatt, stb..

szept. 20. 11:31
 7/7 Kedves Vezető ***** válasza:
Igen, érezhetően erről szól.
szept. 20. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!