Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Három test probléma vége...

A Három test probléma vége érdemi? (spoiler)

Figyelt kérdés

Ez a sorozat nagyon jól indult, az első 3-4 rész szuper volt. Utána egyrészt elkezdték húzni, másrészt a vége szerintem teljesen érdektelen, átverős lett. Ez, hogy tartsunk ki, mert a kabócák milyen ügyesek, ez nekem elég nesze semmi, fogd meg jól.

Vagy valamit nem értek?

Ti elégedettek vagytok ezzel a lezárással?

ápr. 29. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom lesz következő évad, addig meg tartsunk, mint a kabócák. :)
ápr. 29. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Én olvastam a trilógiát. A sorozatot nem láttam.

Viszont vagy balf*szok voltak a sorozat készítői, vagy te tévedsz és azok nem kabócák.

Ez a jelenet az első könyv vége is. A zsaru elviszi a két beb*đzott depresziós tudóst a szülőfaluja határába és azt mondja (nem szó szerint idézve)

A trisolarisiak bogaraknak tartanak. Mi pedig évezredek óta harcolunk már a bogarakkal. És mi az eredménye?

És rámutat a búzamezőre, amin SÁSKÁK vannak dögivel és zabálják a termést, mint akinek semmi baja.

Utalva ezzel arra, hogy ha az ember rovar (mer amúgy a sáska nem bogár:D) a trisolarisiakhoz képest, akkor ha megnézzük, hogy mekkora a különbség ember és sáska között és ez mire elég a sáskák ellen vívott háborúban... akkor abszolút nem veszett az ügy.

és ja, nyilván nem egy EPIC berobbano cliffhanger, csak egy reménykeltő jövőt belibegtető gondolat. És abszolút nem alaptalanul.

szept. 19. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!