A Három test probléma vége érdemi? (spoiler)
Ez a sorozat nagyon jól indult, az első 3-4 rész szuper volt. Utána egyrészt elkezdték húzni, másrészt a vége szerintem teljesen érdektelen, átverős lett. Ez, hogy tartsunk ki, mert a kabócák milyen ügyesek, ez nekem elég nesze semmi, fogd meg jól.
Vagy valamit nem értek?
Ti elégedettek vagytok ezzel a lezárással?
Én olvastam a trilógiát. A sorozatot nem láttam.
Viszont vagy balf*szok voltak a sorozat készítői, vagy te tévedsz és azok nem kabócák.
Ez a jelenet az első könyv vége is. A zsaru elviszi a két beb*đzott depresziós tudóst a szülőfaluja határába és azt mondja (nem szó szerint idézve)
A trisolarisiak bogaraknak tartanak. Mi pedig évezredek óta harcolunk már a bogarakkal. És mi az eredménye?
És rámutat a búzamezőre, amin SÁSKÁK vannak dögivel és zabálják a termést, mint akinek semmi baja.
Utalva ezzel arra, hogy ha az ember rovar (mer amúgy a sáska nem bogár:D) a trisolarisiakhoz képest, akkor ha megnézzük, hogy mekkora a különbség ember és sáska között és ez mire elég a sáskák ellen vívott háborúban... akkor abszolút nem veszett az ügy.
és ja, nyilván nem egy EPIC berobbano cliffhanger, csak egy reménykeltő jövőt belibegtető gondolat. És abszolút nem alaptalanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!