Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a problémája sok embernek...

Mi a problémája sok embernek a Hatalom Gyűrűi sorozattal?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon jó lett, második évad van most és minden részt 2x nézek meg. :D

szept. 14. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Néger tündék
szept. 14. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem az, hogy kevés köze van Tolkien fantasyjához. Lényegében csak átvették a neveket, mint az Idő Kerekében (szintén amazon), de semmi köze nincs a regényekhez amúgy.

Ha önálló lábakon álló, eredeti sztori lenne, akkor szerintem kevesebb kritika érné.

De ez így ilyen formában egy klasszikus fantasy felcukrosvizetett, amerikanizált változata.

Másrészt meg semmi szükség nem volt rá, mivel köze nincs Tolkienhez. Csak meg akarják fejni a címet, mivel ismert.

A harmadik meg, hogy tudtommal a Tolkien irományok jogai a warner/hbo maxn stúdiónál vannak. Az amazon valami bekezdés vagy appendix jogait szerezte csak meg. Tehát még azt sem lehet mondani, hogy képernyőn köze lenne a többi filmes formátumú adaptációhoz. A Warner gondolhat egyet és megcsinálhatja a Tolkien hűbb előzményét is (most is csinálnak egyet, azt az animet). Azaz a Hatalom Gyűrűi nem csak azért időpazarlás, mert nincs sok köze Tolkienhez, de még a többi adaptációhoz sincs közük, mert más a stúdió mögötte. Tehát ha valaki tegyük fel a filmek rajongója, még nekik is egy felesleges sorozat, mert soha nem köthetik össze a trilógiákkal.

szept. 14. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

3 betű: SJW.

Tönkretették ezt is, mint ahogy kb. mindent amihez hozzányúlnak a woke harcosok (Star Wars tönkretéve, Marvel tönkretéve, a Harry Pottert most fogják tönkretenni...)

szept. 15. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Mert nagy rakás szar. A néger tünde az még hagyján, de látszik, hogy a történet csak egy összetákolt, unalmas valami.
szept. 20. 11:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik.
szept. 20. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Akkor örülj neki. Neked legalább van mit nézned.
szept. 20. 11:52
 7/8 PMC Wagner ***** válasza:
58%

Szerintem nem rossz. Akik tolkien miatt cirkuszolnak az inkább csak trend miatt csinálják. Például a Peter Jackson féle filmekben is millió eltérés volt az eredeti műhöz képest.

Viszont ha már Peter Jackson, az ő filmjeinek van egy kimondott hangulata ami miatt össze téveszthetetlen mással. Na ez az amit hiányolok a sorozatból.

szept. 22. 23:31
 8/8 A kérdező kommentje:

Én olvastam a szilmarilokat és szerintem azt nem lehet megfilmesíteni jól. Azt olvasni kell és mellette rajzolni, jegyzetelni hozzá. Egy könyvhöz hű Filmváltozat egy érthetetlen katyvasz lenne…

Szerintem jól csinálja az amazon, nekem tetszik ez az adaptáció. Látványvilág is teljesen profi, remélem nem kaszálják el és lesz egy normális lezárása a történetnek.

szept. 23. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!