Szerintetek a Netflix nem viszi túlzásba?
Szóval én nem vagyok egy melegeket gyűlölő személy, felőlem azt csinálnak amit akarnak. De a netflix minden 2020-után készült sorozatban vagy évadban, megjelenít meleg karaktereket mert… nem tudom miért xd
Nem zavarna, ha lenne jelentősége. De ezeknek a karaktereknek nincs semmi személyisége, csak annyi hogy a homokos.
Pl: a La casa de papel sorozatban, teljesen váratlanul, a történetet felforgatva, behozták azt a transz csajcsávót. Semmi értelme nem volt. Nem volt belőle bonyodalom, a karakter nem volt kidolgozva, csak húzták az időt vele, hogy tovább tejeltessék a sorozatot, és hogy megbotránkoztassák a nézőket.
De, hogy legyen jó példa is: Helsinki, egy zseniális karakter, rendesen kidolgozva/felépítve. A Nairobi és Palermo közti viszály, Helsinki miatt, egy jó szál, amiben sok lehetőség rejlett. Szerintem sokaknak volt kedvenc karaktere.
Ti mit gondoltok?
Hozzátenném még, hogyha ezekkel a karakterekkel nem nyomnák tele az összes sorozatot, akkor kevésbé lennének bántva a valóban meleg emberek.
Ezt úgy értem, hogyha nem ezt nyomnák a pofánkba folyton, hogy fogadjuk el őket meg hasonlók. Szerintem semmi baj nincsen vele, éld az életed ahogy akarod, de miért kell ezt mindenki tudtára adni. Semmi közük/közünk ahhoz, hogy te kit szeretsz, és nem is érdekel senkit. Csinálj amit akarsz felőlem, csak had élvezhessek egy jó sorozatot
Én dettó ugyanígy vagyok, és valószínűsítem hogy nem vagyunk ezzel ketten összesen. Alapból nekem sem volt soha semmi bajom a melegekkel, sőt bizonyos fokú szimpátiát is éreztem irántuk, mert a többségük tényleg jó ember, a légynek se ártanak, és amúgy is a magánügyük.
De ez, ami az elmúlt 4-5 évben megy... Már rendesen utálok filmet vagy sorozatot elkezdeni nézni mert biztos hogy tele lesz ezzel a förtelmes érzékenyítő SJW propagandával. Vicces hogy láthatóan a legtöbb embernél pont az ellenkezőjét érik el vele, soha egyetlen emberről sem hallottam aki korábban utálta a melegeket de az SJW filmek hatására megkedvelte őket, olyannal viszont annál többel találkoztam, aki a propaganda miatt már hallani se akar róluk.
A miértre én is kíváncsi lennék, kinek vagy miért érdeke ez a hollywoodi nagykutyák között hogy ezt erőszakolják rá az emberekre, remélem egyszer kiderül kinek mi oka volt rá, és azt is remélem hogy belátható időn belül kimegy a divatból.
Ezt a kort éljük.
Néger, meleg, kínai, koreai.
Én meg az ilyen kérdések ezreit unom, de mit lehet tenni.
Amúgy én a 90es/2000es évek elején voltam fiatal és emlékszem akkor tényleg volt egy csomó meleg közszereplőnk még Magyarországon is. Volt meleg szál a barátok köztben, voltak leszbikusok a való világban, és nem tudtad úgy bekapcsolni a tévét, hogy egy szórakoztatóműsorban ne lett volna benne Steiner Kristóf, lakatos Márk, oláh Ibolya, meg még mit tudom én ki.
Mára kb egy ilyet sem tudok mondani.
A panaszkodás miatta viszont megszázszorozódott.
Nem hiszem hogy a piiiiiiiisziiiiiiiiség lenne a trend, hanem pont hogy a homofobiának ez a sunyi, érzékenykedős fajtája.
De ha tényleg ennyire zavar a netflix, akkor javaslom hogy foglald el magad. Minden másnapra jut ide egy olyan kérdés, hogy "MINDEN filmbe és sorozatba beleraknak melegeket", szóval ideje lenne valami mást kezdeni az életetekkel, mint a tévé előtt döglés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!