Fecalol kérdése:
Valaki látta ezt a filmet/sorozatot?
Figyelt kérdés
6-7 éve talán láttam egy filmet/sorozatot netflixen vagy hbo go-n, amit nem találok.
Röviden amire emlékszem belőle:
Valamilyen táborban játszódik, talán valamilyen suli, erdei környezetben, tizenévesek a főszereplők, egy fiú és egy lány. A lány az a tipikus "menő" csaj, a srác meg a bénábbik fajtából, a végére egymásba szeretnek azt hiszem. De a lány egyik éjszaka ittasan elhajt a táborból egy kocsival, majd karambolozik és meghal. Azt hiszem az anyja halálának az évfordulója volt és a sírjához akart eljutni. Aztán még valami oylasmire emléskzem, hogy a fiúk próbáltak annyit inni, mint a lány, hogy megnézzék lehet e olyan részegeen vezetni. Kezdem azt hinni, hogy az egészet álmodtam, mert sehol még csak hasonló történetet sem találok. :D
szept. 4. 21:55
2/2 A kérdező kommentje:
Belenéztem, de nem ez volt az.
szept. 5. 12:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!