Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mindig újranézed a sorozatot...

Mindig újranézed a sorozatot ha esetleg nem emlékszel az előzményekre pontosan?

Figyelt kérdés
Nézem a Homelandet 3. Évadnàl jàrok de sajnos kb 1 éve hagytam abba. Előtte is már egyszer újranéztem és olyan sok kis részlet van benne hogy ha nem folyamat nézed elveszted a fonalat
aug. 22. 09:07
 1/4 anonim ***** válasza:

nem, én hála égnek mindenre is emlékszem, sose szoktam újra nézni a dolgokat, bőven meg maradnak a dolgok

de a poén az, hogy ez csak sorozatnál van így, sokat olvasok könyveket, ott egyszerüen fél évnél tovább nem nagyon maradnak meg a dolgok:D mindig néznem kell valami összesítőt mik történtek előző könyvekbe, meg néha előzőkbe is bele kell olvasnom

aug. 22. 09:19
 2/4 A kérdező kommentje:
#1 na ugyanìgy vagyok a sorikkal. Vagy is ennél a Homelandnél mert annyi szàlon futnak a dolgok hogy nem lehet követni kivel volt ki 😃 Elhatároztam h nézem aztán ahogy megy a story akkor majd összerakok. Van vagy 10 évad lesz időm ràjönni 😃 ujranézninmár nem akarom még 1x
aug. 22. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Én újranézem. Most néztem meg a The Boys 3. & 4. évadát, de előtte újranéztem az első kettőt és nem bántam meg, mert már egy csomó mindenre nem emlékeztem.

Az új évadok nézésekor meg sokszor arra nem emlékeztem, hogy most egy-egy szereplő hol van, mit csinál? Mi történt vele? Miért ellenség most? Miért utálják most? Ilyenek. :) Lehet, hogy kicsit katyvasz volt a 4. évad, de az is lehet, hogy az én agyam lyukas és nem bírtam normálisan követni az eseményeket.

aug. 22. 10:55
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Ez olyan mint amikor a jàtékokban àtugrod a storyt és a főellenség mondja h mindent elvettél tőlem te meg azt sem tudod ki az 🤣
aug. 22. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!