Mindig újranézed a sorozatot ha esetleg nem emlékszel az előzményekre pontosan?
nem, én hála égnek mindenre is emlékszem, sose szoktam újra nézni a dolgokat, bőven meg maradnak a dolgok
de a poén az, hogy ez csak sorozatnál van így, sokat olvasok könyveket, ott egyszerüen fél évnél tovább nem nagyon maradnak meg a dolgok:D mindig néznem kell valami összesítőt mik történtek előző könyvekbe, meg néha előzőkbe is bele kell olvasnom
Én újranézem. Most néztem meg a The Boys 3. & 4. évadát, de előtte újranéztem az első kettőt és nem bántam meg, mert már egy csomó mindenre nem emlékeztem.
Az új évadok nézésekor meg sokszor arra nem emlékeztem, hogy most egy-egy szereplő hol van, mit csinál? Mi történt vele? Miért ellenség most? Miért utálják most? Ilyenek. :) Lehet, hogy kicsit katyvasz volt a 4. évad, de az is lehet, hogy az én agyam lyukas és nem bírtam normálisan követni az eseményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!