Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az első ómen hogyan lehet az...

Az első ómen hogyan lehet az eredeti ómen előzménye, ha megváltoztatták a sztorit? Az eredetiben az anya egy sakál, Thorn megtalálja a maradványait.

Figyelt kérdés

Ha jól emlékszem a sakál és a biológiai fia is ugyanabba a sírba lett eltemetve, amit kiás.

Az első ómenben pedig mutatják Robert fotóját, tehát az eredeti előzményének szánják.

Akkor mégis hogyan lehet Margaret Damien anyja? Vagy át fog alakulni majd sakállá? Ha jól tudom az eredetiben pont ez az egyik jele annak, hogy Damien az antikrisztus (mert nem ember szülte).

Ezt valaki értette az előzményben (Az első ómenben)? Mert a sakált mutatták, de az volt az apa vagy mi, a végén azt hittem átalakul Margaret, mert volt egy kis Egy amerikai vérfarkas Londonban érzete a vonaglásának. De aztán csak terhes lett.

Habár ha egy nap alatt ikreket szülhet, akkor akár sakállá is alakulhat a folytatásban.

De ez így fura, főleg a vége, ami az eleje az eredetinek.

máj. 28. 21:06
 1/4 Kedves Vezető ***** válasza:
Nekem az Alien előzménye is katasztrófa, elvette az "Idegen"-ségét, inkább folytatni kellett volna. 90s-200s években jól megvoltunk azzal, hogy az a space jockey egy Predator volt.
máj. 28. 21:40
 2/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk ez is elég konteós volt, mint a Prometheus. Itt a Vatikán tenyészt ördög-ember hibrideket. Csodálkoztam, hogy a chronovisor nem bukkant fel bizonyos ponton. Ha Ridley Scott csinálta volna, akkor biztos azt is beleteszi és kiderül, hogy a démonok földönkívüliek voltak mindvégig (vagy fordítva).

Eléggé hasonlított arra a másik idei apácás horrorra. Spoiler: Azért az érdekes, hogy a klónozott kicsi Jézust szétverik annak a végén, de itt az Antikrisztusnál beindulnak az anyai ösztönök és nem tudja megtenni. xD

Eléggé wtf.

Én inkább Jézust nevelném fel és nem az ördög-ember hibrideket, de lehet csak nem értem a logikájukat.

máj. 28. 22:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Meg azt sem teljesen értem, ha meg tudják idézni az ördögöt, aki nőket erőszakolgat meg, akkor miért nem elég ennyi, hogy az emberek Istenhez forduljanak? Mármint ez nem elég bizonyítok a természetfelettire?

Tartsák meg nyilvánosan, teljesen felesleg hozzá az Antikrisztus.

Ott az ördög a pincében és nők egy nap alatt tolják végig a kilenc hónapos terhességet. Ha ez nem elég bizonyíték az embereknek, akkor az Antikrisztus sem lesz elég.

máj. 28. 22:45
 4/4 PMC Wagner ***** válasza:
túl sok logikát keresel a filmben
máj. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!