Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ahhoz hogy megnézzem a Wednesd...

Drakula_VAGY_Ahmed kérdése:

Ahhoz hogy megnézzem a Wednesday-t, ismernem kell az előzményeit?

Figyelt kérdés

Mármint ugy értem hogy a sorozatot lehet ugy nézni hogy nem kell megnézni mellé azokat a filmeket?

Nincsen olyan benne amit a filmek nélkül nem lehetne benne meg érteni?

2022. dec. 4. 22:17
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
nem, nem kell megnézni
2022. dec. 4. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A korábbi filmek és sorozatok (amiket szívből ajánlok, főleg a 1991/1993-as filmeket és a 1964-es sorozatot) ismerete nélkül is érteni és élvezni fogod, hiszen ez egy független adaptáció, bár igaz, hogy néhány poén és kikacsintás korábbi adaptációkra, illetve az eredeti képregényre így ki fog maradni neked.
2022. dec. 4. 23:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 4. 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Anélkül is élvezhető, nincs benne semmi olyan lényegesebb dolog, amit így nem értenél. A fő szálhoz meg abszolút semmi köze a korábbi filmeknek és sorozatoknak.
2022. dec. 4. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én most nézem, szerintem nem kell hozzá megnézni az előzményeket. Abszolut érthető minden így is.
2022. dec. 5. 00:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
nem kell hozzá. A készítők is mondták, hogy ne hasonlítgassák a filmekhez mivel ez a 2022 trendekhez alkalmazkodó önálló story.
2022. dec. 5. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!