Drakula_VAGY_Ahmed kérdése:
Ahhoz hogy megnézzem a Wednesday-t, ismernem kell az előzményeit?
Figyelt kérdés
Mármint ugy értem hogy a sorozatot lehet ugy nézni hogy nem kell megnézni mellé azokat a filmeket?
Nincsen olyan benne amit a filmek nélkül nem lehetne benne meg érteni?
2022. dec. 4. 22:17
2/6 anonim válasza:
A korábbi filmek és sorozatok (amiket szívből ajánlok, főleg a 1991/1993-as filmeket és a 1964-es sorozatot) ismerete nélkül is érteni és élvezni fogod, hiszen ez egy független adaptáció, bár igaz, hogy néhány poén és kikacsintás korábbi adaptációkra, illetve az eredeti képregényre így ki fog maradni neked.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. dec. 4. 23:09
4/6 anonim válasza:
Anélkül is élvezhető, nincs benne semmi olyan lényegesebb dolog, amit így nem értenél. A fő szálhoz meg abszolút semmi köze a korábbi filmeknek és sorozatoknak.
5/6 anonim válasza:
Én most nézem, szerintem nem kell hozzá megnézni az előzményeket. Abszolut érthető minden így is.
6/6 anonim válasza:
nem kell hozzá. A készítők is mondták, hogy ne hasonlítgassák a filmekhez mivel ez a 2022 trendekhez alkalmazkodó önálló story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!