Alien romulus spoileres kérdés ?
nem tudom
azt tudom hogy aliens 2 bol kiderul hogy a kis weylandos gyerek akarta az egeszet
ugye aztnis akarja hogy a ket no legyen hordozo...
ebbol azt feltetelezem weylandosok maguk kozt tudtak de masoknak titokban tartottak
de meg elsoreszben is a robot mar tudott rola, dehat mar regota tudtak rola
szoval sok film keszulhet meg Aliensbol
meg sok jatek olyan mint Isolation,
van valami nagyon uj alienes jatek? remelem egyszer ra tudok nezni ha isolation szinvonalahoz hasonlo
szeretem a sokfele jol jeanimalt beleelos ajtonyitogatasokat
ez honnan eredhet? meglepi erzetbol?
ajandek kicsomagolas?
jo ajandek egy alien, arctamado az ajto mogott :D
Mert egy nagy fos az egész forgatókönyv IS. Az egész csak arra volt jó hogy legyen egy biztos bevétel mindenkinek, ennyi.
Ez a film egyetlen új üzenete.
Szerintem elhitték a történetét, de hazudtak neki. Később kiderül, hogy a Társaság küldte a telepeseket/terraformálókát a space jockey hajójához. Ha jól rémlik.
Csak Ripleynek nem mondták meg nyíltan, damage control okán vagy hasonló.
A Weyland-Yutani mindig hazudik.
Plusz ha az Isolation inspirálta a filmet, akkor a Nostromo fekete dobozát is megtalálták.
Fs PC film lett, fogjátok már fel..
Egy Alien videoklip a korábbi részekből.
1. A tarsasag olyan arcokat küldött az ügyre, akik tenyleg nem tudtak semmit, így öszintén csodalkozhattak.
2. Tagadtag,hisz egy hazug profitorientalt cég. Burke is vegig hazudott hidegvérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!