Miért érzem így?
Nemrég néztük meg baráti társasággal a Wallstreet Farkasát. Volt olyan barátom, aki már többször is látta és eléggé pozitív élménnyel van róla. Én viszont miután végignéztem a filmet, csak az jutott eszembe, hogy a főszereplő egyszerűen szerethetetlen. Megcsalja többször is a párját, bántalmaz mindent és mindenkit aki akár a közelébe is megy. Olyan szinten elszívta az agyát, hogy egy ponton már elgondolkodtam azon, hogy ez az ember, hogy nem halt még meg túladagolásban. Volt egy rész amiben egy lejárt drogot próbálnak ki és 20 percen keresztül láthattam azt, hogy egy ember, hogy megy át egy agyatlan állatba. Nah, meg a teljesen felesleges erotikus jelenetekről pedig ne is beszéljek.
Úgy éreztem ez a film direkt sarkít, direkt csak azért mutat ilyen sokkoló jeleneteket, hogy a néző végignézze.
Nem tudom, lehet velem van a hiba hogy nem szerettem, de ha én filmet nézek, szeretek legalább egy kicsit is együttérezni a szerplővel, de itt nem tudtam, konkrétan hányni tudtam volna a karakterétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!