Sliders 5. evad miert lett ennyire eltolva?
Figyelt kérdés
Hogy fogadtak az akkori rajongok? En csak most kerultem a sorozat ele,mert egy kollegam ajanlotta. 1-4 ig egesz nezheto volt. BAr az igazi akkor volt amikor az oreg prof. benne volt. A csajt is eleg erdekesen irtak ki a sorozatbol. De az 5. evad elso reszen vagyok tul...ez valami...szavakat sem talalok ra annyira gáz..2024. júl. 13. 12:17
1/3 Kedves Vezető válasza:
Hát, a Kromagg-ok ig volt kb érdekes. Nyílván kiffulladt a mindig más világ ötlet akkoriban.
Amúgy az 5/1 ben nár nem is Jerry és Charlie O’Connell van pl.
2/3 A kérdező kommentje:
Jaja,maz elso 1-2 percben meg "mintha"ok lennenek..de aztan annyi.
2024. júl. 13. 13:34
3/3 anonim válasza:
"Hogy fogadtak az akkori rajongok?"
Szerintem ahogyan te és én később: "Mi ez a szar???????????"
Az első pár évad nagyon jó volt, sok akkori fikció meg is valósult mára, de ahogyan #1 is írta, kifulladt.
" De az 5. evad elso reszen vagyok tul...ez valami...szavakat sem talalok ra annyira gáz.."
Én el sem kezdtem már azt nézni. Asszem a videán találtam meg valamikor, elkezdtem nézni és az első évadot asszem 2 nap alatt pörgettem le, nagyon jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!