Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sliders-hez hasonló sorozat a...

Sliders-hez hasonló sorozat a 90-es évek vége, max 2000-es évek eleje felé. Nem emlékszik valaki a címére?

Figyelt kérdés

Volt egy sorozat, ugyanazon a koncepción működött, mint a Sliders. Két utazó volt, egy fiatal lány, és egy fiatal fiú.

Egy rész maradt meg nagyon, amikor azon a síkon, ahova kerültek, csapdába esett a lány, és gazdag halhatatlanok vették magukhoz, mert annak aki beadatta a halál elleni szert, nem lehetett gyereke, és miután elfogták a fiút, a doki nekik is be akarta adni a tovább fejlesztett szérumot, hogy majd ők gondoskodnak róla, hogy mindenkinek jusson kisbaba.

Köszi a segítséget! :)

2020. szept. 25. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

4 ilyen sorozat jut még eszembe, ami hasonló, talán köztük van, amit keresel:

Quantum Leap - Az időutazó

Csillagkapu

Mágusok (Spelbinder)

Mágusok - A Sárkányok földjén

2020. szept. 25. 19:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem az, de azért nagyon köszönöm! :)
2020. szept. 25. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Codename: Eternity
2020. szept. 25. 23:22
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnos ez sem az :( De azért hálás vagyok :)

Egy nagyon fiatal, tizenéves barna hajú lány keveredett el a párhuzamos univerzumok között, és neki is volt olyan portálnyitó bigyója, mint a Sliders-ben. A fiú hasonló korú, és pár résszel később caatlakozott hozzá. Nem merek rá megesküdni, de mintha a saját világában szerzetes lett volna.

2020. szept. 26. 06:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Parallax

The Wrong Door

2020. szept. 26. 09:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, de azért köszönöm! :)
2020. szept. 26. 16:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy RTL Klubon futott?
2020. szept. 26. 18:32
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

Két lehetőségre még gondoltam:

1. Nem lehet, hogy a Doctor Who vagy a Sarah Jane kalandjai sorozat egyik (vagy több) epizódjában volt ez?

2. Másik lehetőség, arra is gondoltam, hogy ez a sorozat Ausztrál, keress rá erre Googleban: australian sci fi series

(A már említett sorozatokon kívül.) Nézd meg, hogy véletlenül nincs-e a Google által felsorolt sorozatok között?

Illetve az itt feldobott wikipedia és imdb linket is nézd meg az ausztrál sorozatokról, hátha közötte van?

2020. szept. 26. 18:59
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem emlékszem, melyik csatornán ment sajnos.

Nem, egyik sem az.

Már végig néztem több listát is ebben az időszakban játszott scifi sorozatokról, de nem találom. Amit nem ismertem, annak utána kerestem pedig. Azért nagyon hálás vagyok, hogy próbáltok segíteni!

Nem fontos különösebben, csak nagyon bosszant a dolog.

2020. szept. 26. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.