Az Oroszlánkirályban ki a többi kisoroszlán apja?
Ok, bigott.
Mégis miért kéne hozzá apa? Egy transz oroszlánnő is meg tudja őket termékenyíteni.
"Tudom, hogy a valóságban a falka minden egyes kicsinyének a falkát vezető hím az apja"
Nem példátlan, hogy hím testvérek együtt vezetnek egy falkát és mindkettő szaporodik. Nyilván ez a kérdés szempontjából lényagtelen, mert ez csak annyit jelent, hogy testvérek/féltestvérek mellett szóbajön az unokatestvérség is. Ami kb az a helyzet, ami a második részben állt elő.
Amúgy meg ilyen szempontból maga az alapkonfliktus is lényegtelen, mert a valóságban Mufasa és Zordon vagy egyenrangúak lettek volna, vagy a másik nem is lenne (másik falkát vezetne).
6: hát igen, ez is elgondolkodtatott engem. Főleg, hogy van, amelyik állat odaviszi a kicsinyét is, mikor mennek köszönteni a kis Simbát. Hát nem tudom, melyik az az anya, ilyet tenne. A Pumbás dolog nagyon extra, de egyszer láttam egy természetfilmet, amelyikben pont ez volt, hogy oroszlán egy növényevővel bandázott hosszasan, meg is védte más ragadozók elől, de végül egyszer nem sikerült megmentenie sajnos, és levadászta egy másik oroszlán.
Szóval ezeken is agyaltam, de még talán be lehet tudni annak, hogy mese.
8: na igen, Nala meg akarta enni! Simbától meg kiskorában is megijedtek.
Tovább gondolva ezt: Timon és Pumba a barátaik lettek, a végén még a Trónszirten is ott állnak, és más varacskos disznókat meg esetleg ezek után is levadásznak? Ez is elég kemény azért…
De az apás a csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!