Mit lehet tudni a Disney gonosz oroszlánjának előéletéről?
Ő nem más, mint Zordon, Mufasza király fivére.
Természetesen az én gyermekkoromnak is része volt az oroszlánkirály, viszont idővel elkezdtem gondolkodni, hogy a filmekben/rajzfilmekben nem feltétlenül csak az lehetséges, hogy "a főgonosz gonosz, mert ő a főgonosz".
Ha befogadott egy oroszlánkölyköt (Kovu) akkor csak nem lehetett olyan sötét a szíve.
Jaj, nekem erről van egy kedvenc videóm, baromi jó képek/rajzok vannak benne összeszedve és a zene is király :]
Ez nagyon érdekes.
Én ebből a videóból tudtam meg sokat, ez Mufasza és Zordon édesanyjáról, Uru királynéról szól:
5
Tehát az új sorozatban így van, viszont sok angol rajongói írás szerint (sajnos csak rajongói, tehát nem hivatalos) Zordon igazi neve Taka volt, a szó szuahéli nyelven azt jelenti: akarat, vágy.
Kiskorukban jó testvérek voltak Mufászával, a később védjegyévé vált sebhelyet pedig az apjától, Ahaditól kapta. Vagy még kiskorában. vagy idősebb korában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!