Milyen jó sírós filmet tudtok?
Figyelt kérdés
Olyat keresek, amin garantált hogy elbőgöm magam. Pl hasonló mint a Két lépés távolság. Léccii ilyen maiakat irjatok, ne valami őskövületet! :)máj. 9. 18:45
1/19 anonim válasza:
Éjjeli napfény (2018)
A csajnak egy ritka betegsége van, XP (Xeroderma Pigmentosum). Az ebben szenvedő emberek szervezete nem képes javítani a napfény UV sugarai által okozott roncsolást a bőrben, ezért védeniük kell magukat a napfénytől, mert az UV sugarak által okozott elváltozásokba bele is halhatnak. (Értsd: bőrrák, áttételes rákbetegségek). A mesterséges fények (lámpák, tv fénye, tűz fénye) nem veszélyes rájuk, ahogy a hold fénye sem. Létező dolog. Szóval a csajszi éli a meglehetősen zárt világát, csak éjszaka merészkedhet ki a házból, találkozik egy sráccal, és... a többit nézd meg. (A link a teljes film, szinkronnal, 720p max felbontással).
2/19 A kérdező kommentje:
Uuu jol hangzik, köszönömm
máj. 9. 20:31
4/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mainak számít -e, de sírós filmnek ajánlom a: Túlélés a farkasokkal című filmet. Nem szoktam sírós filmeket nézni, egyszer véletlenül megnéztem, és annyira szomorú a történet, hogy elbőgtem magam. :)
5/19 anonim válasza:
#4-es vagyok; még tudom ajánlani a: Csillagainkban a hibát is. Én nem sírtam el magam rajta, de nagyon megható története van.
8/19 anonim válasza:
Édes november
A nővérem húga
Ez a két film mindig odab@sz
9/19 anonim válasza:
Őskövület, de hátha kimaradt: Becéző szavak
10/19 anonim válasza:
Mielőtt megismertelek, Múlt karácsony. Mindkét film főszereplője Emília Clark.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!